USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Свобода» заявила, що Заєць до «фронтовиків» не втікав

5 Листопада 2011 12:58
Павло Заєць не був головою «Студентської Свободи» на Волині.
Про це йдеться в заяві організації.
У «Студентській Свободі» прокоментували заяву Зайця про його перехід до «Фронту Змін».
В об’єднанні переконують, що Павло Заєць ніколи не був керівником «Студентської Свободи» на Волині і не займав інших керівних посад.
«Більше того, Павло Заєць був виключений з членів ВО «Свобода» 14 березня 2011року за порушення партійної дисципліни. Керівником організації був і наразі є Володимир Пшибельський», - йдеться у заяві.
Нагадаємо,за словами Зайця, причиною його переходу до «фронтовиків» стала незгода з політикою «Свободи» на Волині. «Я не хочу вдаватися до нещадної критики, але деякі заяви лідерів партії відрізняються від реальної ситуації в облорганізації», - зазначив політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
труба Показати IP 5 Листопада 2011 13:19
ви шо на приколі . хто політик, Заєць?? та з людини нульовий організатор а тим більше лідер тоже мені найшли персону для обговорень
Циркі Показати IP 5 Листопада 2011 13:40
хі хі хі хі хі
Сміх Показати IP 5 Листопада 2011 14:05
хахахахах свобода хоче втікти до хати зкраю))))хахахха
Свободівець Показати IP 5 Листопада 2011 15:08
Свобода забрехалась.... причом конкретно, я не захищаю заїся, але знаю точно що він точно очолював молодіжку
Свій Показати IP 5 Листопада 2011 17:57
В Свободі одні тущки і хабарники, а рейтинг роблять собі критикуючи інших. Шісткі регіонські
Якщо Показати IP 5 Листопада 2011 18:24
Якщо людина хоче щоб про його говорили, то він робить гучні заяви... Хто такий заяць ??? Полохливий звір ?... так воно і є..
Агата Кристи. Показати IP 5 Листопада 2011 22:57
От загвоздка. Ніяк не можу вдуплити чого такі крайні праві патріоти, назвали таку національну партію як свобода російським словом. Вони що не доганяють навіть української мови. На українській таку партію слід було б назвати "ВОЛЯ". СВОЮОДІВЦІ хоч гімн послухайте, "Ще не вмерла в Україні ні слава,ні ВОЛЯ", а не СВОБОДА. І взагалі на що дивиться Мінюст що реєструє політичні партії, назви яких не відповідають українській мові.
Кабан до Агата Кристи. Показати IP 6 Листопада 2011 14:10
+500 Ніколи над цим не задумувався!
Павло Заєць Показати IP 6 Листопада 2011 01:35
Така заява "Студентської Свободи" є нічим іншим як брехня!!! Ви можете переконатись в цьому самі перейшовши за наступними посиланнями: http://www.volyn.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/014186/ http://www.volyn.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/020172/ http://www.volyn.svoboda.org.ua/diyalnist/anonsy/014165/ На випадок виправлення даних дописів на сайті ВО Свобода можу представити скіншоти цих сторінок
Гість* Показати IP 6 Листопада 2011 01:56
та яка різниця ким Заєць був у Свободі?! факт залишається фактом: Павло зрадив партію і людей, які є в ній! бо по-справжньому втік! не від когось, чи від чогось. він втік туди, де більше можливостей, перспектив та ресурсів. а це називається - ПРОДАВСЯ!!! не обовязково за гроші... просто через амбіції. а людина з ВЕЛИКИМИ амбіціями і без хисту до справи - нічого не варта... як би це сумно не було
Лучанин Показати IP 6 Листопада 2011 02:22
Висновок: в Свободи дисципліни ніякої і в пальцем робленого теж зібрались такі самі. Всі на вибори!
Бандерівець Показати IP 6 Листопада 2011 08:10
Слава Україні! Що тут сказати, людина вирішила пропіаритись (незагорами вибори), та й викидує "на гора", а щоб на тебе звернули увагу, треба як гучніше грюкнути дверима - для цього робиться ця самореклама, а разом з тим, щей "накакати" в душу недавнім побратимам по партії...
Гари Потер2011 Показати IP 6 Листопада 2011 10:23
От найшли кого б..ть обговорювати. Да в тій Свабоді одні дол....оби. Вони ж не бачать що навіть пратію російським словом назвали. Свободівці проспіться і прочитайте, ну хоча б гімн, там співається "ні слава, ні ВОЛЯ", а не якась російськомовна СВАБОДА. Чи принаймні Т. Шевченка, який хотів жити у сімї ВОЛЬНІЙ, а не СВАБОДНІЙ. Але що Вам говорити Ви ж всі на уровні інтелекта Вашого лідера Тягнибока, а в тягнибока цей уровень рівний нулю.
rs до Гари Потер2011 Показати IP 6 Листопада 2011 12:42
А як по-українськи буде "свобода волі"?
Свободівець Показати IP 6 Листопада 2011 12:39
Тупому, заздрісному і неосвіченому (гаррі потеру), який назвався чорт знає яким ім"ям зайди в українську Вікіпедію і дізнайся що таке "свобода" по українські... а нарахунок, російських нецензурних слів, якими ти тут висловлюєся, ти краще придивися кругом себе, хто тебе фінансує і хто тобі суфлює - ти все життя був рабом так і ним зостанешся, продажне лайно
ххх до Свободівець Показати IP 6 Листопада 2011 17:58
По перше не по українські, а на українській. По друге, що таке віуіпедія, ти гімн уважно почитай, і СОВЄТСКИЙ ІНТЕРНАЦІОНАЛ, може тоді поймеш різницю між українською та російською. Слово "где СВОБОДНО дишит человек" російськомовне. А по третє що я Вам розказую, Ви як вперті осли аби себе відбілити, скажете ще чорне то біле, бо так у вікіпедіях написано.
SN Показати IP 6 Листопада 2011 12:44
Павло, ти краще розкажи, як тобою була вкрадена сторінка Волинської "Свободи" у facebook.
Адвокатка до SN Показати IP 6 Листопада 2011 13:31
А лопатку в пісочниці він ні в кого не вкрав?)))Аргументи свободи з кожним днем вражають все більше))) завтра заявлять, що взагалі ніякого Зайця не знають))
Клим Савур Показати IP 6 Листопада 2011 15:47
Я останнім часом дивуюсь з авторів ВН : статтю назвали - «Свобода» заявила, що Заєць до «фронтовиків» не втікав, а в статті ніде ненаписано про це, а акцентовано, що Заєць ніколи не займав керівних посад, ще при тому , що виключений давно з лав ВО Свобода... шановні автори ВН, різницю в "нікуди не втікав" і "виключений (давно) з лав", можете побачити ?...
Alchak Показати IP 6 Листопада 2011 22:35
Поздравляю всех лучан с праздником.В воскресенье, 6 ноября, мусульмане всего мира начинают отмечать главный праздник ислама – Курбан-байрам. История Курбан-байрама восходит к ветхозаветному событию. Для того, чтобы проверить силу веры Авраама (Ибрагима), Бог послал ему испытание - принести в жертву своего сына. В последний момент, увидев смиренное послушание, Бог заменил сына на агнца. В память об этом событии и отмечают мусульмане свой праздник. Ислам - одна из трех мировых религий наряду с христианством и буддизмом, поэтому присоеденяйтесь к празднику.
Суддя Показати IP 7 Листопада 2011 16:24
Про яку зраду може йти мова, якщо за заявою свободи заєць вже 8 місяців, як не є членом свободи????
Гість* Показати IP 7 Листопада 2011 23:16
тим не менш завжди позиціонував себе як активіст "Студентської Свободи"
Андрій Показати IP 9 Листопада 2011 17:08
Наскільки я знаю немає навіть зареєстрованої такої громадської організації так що павло не як не міг її очолювати
Валєра Показати IP 11 Листопада 2011 00:12
цитата із гімну, яким всі прикриваються:"... Душу й тіло ми положим за нашу СВОБОДУ..." так, однозначно це російськомовне слово б*****ь... експерти бісові!
ЗаЄЦ-ЗаУкраїну-ЗаФронтІзмєн Показати IP 4 Грудня 2011 18:58
Павло Заєць відмітився на політичному олімпі тим, що імітував секс з пам’ятниками (переважно тварини) http://infocorn.org.ua/news/urn:news:49864739 Ми можемо лише привітати "Фронт змін" з вдалою трансферною політикою. В умовах жорсткої політичної конкуренції, партійці, які здатні трахати нерухомі предмети будуть вкрай потрібними.
ЗаЄЦ-ЗаУкраїну-ЗаФронтІзмєн-За____ Показати IP 10 Грудня 2011 19:57
Павла Зайця виключили з "Фронту Змін" після "секс-скандалу". http://infoporn.org.ua/news/urn:news:243CB49B Яка наступна партія героя?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus