USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Сильна Україна» випробує своїх кандидатів ще до виборів

12 Серпня 2010 14:58
Партія «Сильна Україна» проведене напередодні виборів до місцевих рад 31 жовтня попередні вибори – так званий «народний праймеріз», які визначить рейтинг місцевого активу партії.
Про це під час прес-конфенеції 12 серпня повідомив голова Бюро Волинської обласної організації Сергій Ющак.
Рішення про проведення попереднього голосування прийняв лідер партії Сергій Тігіпко 9 липня. Акція проходить у містах України, до місцевих рад яких планують балотуватися члени «Сильної України».
Сергій Ющак зазначає, що така акція дасть змогу молодим лідерам продемонструвати власні програми з якими вони хочуть йти до органів місцевих самоврядування та визначити рейтинг кандидатів.
«Акція дасть змогу також підвищити конкуренцію між партійцями та підсилить культуру виборців. Це дозволить попередньо ознайомитися з тими програмами і намірами, які висуває кандидат і буде пропагувати у раді», - коментує Ющак.
За словами координатора «Народного праймеріз» у Волинській області Олени Кузьмук відбудеться як внутрішньопартійне голосування в інтернеті на сайті партії так і вуличне – у Луцьку та Володимирі-Волинському. Перше буде закритим і здійснюватиметься членами партії з 10 до 31 серпня.
Вуличне волевиявлення відбуватиметься на двох пересувних «дільницях» в найбільш людних місцях. Наприклад, такі діють на вулиці Лесі Українки та біля кінотеатру «Промінь» в Луцьку. Виборці повинні будуть обрати з десятьох кандидатів трьох, які на їх думку найбільш достойні.
Як повідомив голова Бюро Луцької міської організації партії «Сильна Україна» Андрій Розумовський, разом з бюлетнем виборцю даватимуть програму кандидата, довідку про нього. Окрім цього, кандидати зустрічатимуться і своїми виборцями на мобільних дільницях.
До десяток кандидатів увійшли активні члени партії. Вони відображають різні вікові групи та професії.
Як прокоментував Ющак результати «народного праймеріз» враховуватимуться під час формування списків до виборів 31 жовтня. Нині у Луцькому осередку партії зареєстровано більше 300 осіб, а загалом на Волині – близько 1700.

Довідково:
Список кандидатів «Народного праймеріз» у Луцьку:
Довгун Юрій Павлович
Разумовський Андрій Русланович
Киричук Олександр Олексійович
Хотимчук Тарас Євгенович
Ткачук Євген Євгенович
Холодков Олександр Володимирович
Ярош Оксана Богданівна
Котищук Андрій Миколайович
Рожанська Алла Сергіївна
Соломко Юлія Іванівна

Список кандидатів «Народного праймеріз» у Володимирі-Волинському:
Борбелюк Олег Васильович
Зінкевич Ірина Юріївна
Клим'юк Максим Сергійович
Левчук Ігор Миколайович
Зінкевич Олексій Костянтинович
Іщенко Микола Іванович
Мельник Олег Пилипович
Зінкевич Валерій Олексійович
Хомюк Федір Іванович
Мороз Руслан Андрійович

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
електорат Показати IP 12 Серпня 2010 17:18
А хто це додумався КОТИЩУКА виставити,просто відвертого матерщинника і бездарного тамаду? НЕВЖЕ СПРАВДІ КАДРОВИЙ ГОЛОД У ТІГІПКА?
Бульдозерист Показати IP 12 Серпня 2010 17:48
Тут одна тільки Юля Соломко розумна, порядна і вродлива, а решта - сірість.
Василь до Бульдозерист Показати IP 13 Серпня 2010 10:53
Про інших не знаю, але Соломко - справді толкова. Ну і красива - чо там )))
просто торба Показати IP 12 Серпня 2010 19:37
я в шоці ((. я за довгуна і ярош, а решта просто повний капець особливо разумовський - вискочка який за гроші татуся фінансує всю виборчу кампанію СУ, і котищук це взагалі не коментую. бо людина яка не може два слова без мата звязати і тут кандидат в депутати. В мене була думка голосувати за цю партію, але зараз просто розчарування((9
Леся Показати IP 12 Серпня 2010 19:59
А хіба Януковичу потрібне щось інше ніж сірість? Примітивна копія стосунків, злизана від пуціна. Єдіная Україна та сильна опозиція...
Михайло Наход Показати IP 12 Серпня 2010 22:58
Серйозно до цього заходу відноситись не можна, оскільки це примітивна імітація американських праймеріз. Як піар-захід партії Тігіпка - може бути. Коментувати список не буду, тут і без мене вистачає коментаторів. Прикро, що немає списку кандидатів на міського голову, та до Волинської обласної ради. От тоді цікаве було б вуличне голосування. Сьогодні на театральному майдані, я проголосував за трьох жінок зі списку, можливо це їм допоможе обійняти провідні місця в остаточному списку, оскільки відомість і авторитет усіх людей зі списку, яких я знаю практично однакова.
Перевізник Показати IP 12 Серпня 2010 23:18
Тигіпко - прихвостень Януковича крапка. І популярності праймаріз не додасть пасажирам цього політичного потягу який мчить у забуття.
Житель міста Луцьк Показати IP 13 Серпня 2010 08:50
Судячи з тональності відгуків, діяльність СУ викликає достатньо неадекватну реакцію в БЮТівців, які під всілякими ніками намагаються полити СУ брудом. Напевно передчуття повного заходу їх політичної зірки руйнує їх здоровий глузд і спонукає до таких лайливих записок...
MassimoUA Показати IP 13 Серпня 2010 10:14
До чого тут БЮТ? Список дійсно слабенький. Тягне максимум на молодіжну громадську організацію.
Перевізник До жителя міська Луцька Показати IP 13 Серпня 2010 10:22
До жителя міська Луцька, що працює в ВОДА, особисто я, проти БЮТ, але характеристики кандидатів дані влучно, просто торба 100% правий. А Тігіпко, екс комсомолець, екс комуніст, екс віцеприм`єр, технічний екс кандидат на посаду Президента одним словом повний екс і його прихильники або кар`єристи, які дивляться що з того вийде, або сліпі телята, які хочуть бачити у Тігіпкові таку собі компромісну фігуру, бо інших немає. Якщо обирати з поміж двох гірших варіантів - я не обираю жодного... Це, скажімо, якщо вам пропонують одружитися потворна повія та менш потворна але з любовними хворобами яку оберете?
Лучанка Показати IP 13 Серпня 2010 10:52
А мені список не такий вже слабенький, як ви кажете!!! Ну не ідеальний звичайно, але скільки можна старих пердунів у всі ради пхати? Як люди, які ще Брєжнєва бачили можуть наприклад робити молодіжну політику? Мені Довгун, Соломко, Ярош подобається. А Котищук - може він без мату говорити, не треба. Він до речі адекватніший від багатьох нинішніх депутатів.
Фанатка СУ Показати IP 13 Серпня 2010 10:53
А мені Су подобається і список у них веселенький і плакАти нові повісили гарненько дивляться. Якось так свіженько. Але: пане Тігіпко, Довгун, Ющак! Я вам пропоную зробити тако: так як у вас слоган - вибери найсильнішого, то зробіть це у вигляді реаліті-шоу. Помістіть кандидатів у квартиру, або будинок і хай вони один з одним будуть суперниками, чувпуться, будуть каварні плани і таке інше. Або зробіть якісь змагання, брейн-ринги, дебати врешті-решт. От наприклад, хай прийдуть на ВН на чат і дебатуюють.
КВНщик Показати IP 13 Серпня 2010 10:55
Правильно, що такі як Котищук ідуть у політику. ДОРОГУ МОЛОДИМ І ТАЛАНОВИТИМ!!!
MassimoUA Показати IP 13 Серпня 2010 11:13
До представників СУ. Які критерії були вирішальними при виборі кандидатів?
АЛІК Показати IP 13 Серпня 2010 14:00
КОТИЩУК КАВЕЕНЩИК,У ЖИТТІ ГРУБІЯН,МОЛОДИЙ-ПРАВДА,А УВЕСЬ ЙОГО"ТАЛАНТ" ПОЛЯГАЄ У ПРОПАГАНДІ НЕЦЕНЗУРНОЇ ЛЕКСИКИ У ПИВНУХАХ.
орест Показати IP 13 Серпня 2010 16:45
Пропоную "золоту десятку" у Луцьку для Тігіпка:1.Главацький;2.Олена Дьоміна(сутенерка); 3.Олександр Мухін( вуличний гітарист)4.Котищук(блязень)5.Тетяна Гнатів(гламурна дама міськради)6.Галина Конах(самозакохана маневицька співачка)7.Олена Осійчук(концертна кидалка)8.Петрик(доцент-гомик)9.Володимир Лис(бумагописака і псевдометеоролог)10.Микола Наход(кафе "Бурштин")
MassimoUA Показати IP 13 Серпня 2010 16:49
Як всі завзято почали мочити бідного Котищука... Він же ш КВНщик, його взяли, бо думали популярний.
українець Показати IP 13 Серпня 2010 18:32
хто кавеенщик? котищук? та не смішіть мої подкови, клоун він і позорище кораблика. просто смішно - хто його взяв ?
Дід Панас, "Отака то х...я хлоп`ята" Показати IP 13 Серпня 2010 19:06
Для політичної сили, яку очолює екс-начальник виборчого штабу Януковича у 2004р Сергій Тігіпко, що пропонував покійному Ільку Кучереву забезпечити необхідні їм результати екзіт-полу через хабар у 1млн. доларів, така команда підходить найкраще. Як ми швидко забуваємо історію, адже через таких Тигіпківців ми мерзли на Майдані. Тоді, у 2004-му здавалося, що оця гідра не зможе вже сягнути вершин владного олімпу ніколи, аж бач, на благословенній Волині знаходяться прихильники цих фальсифікаторів народного волевиявлення. Певно так само за гроші захочуть купити мажоритарщиків у місцевих радах, і праймеріз влаштовують, риганали замасковані... Якщо Волинь продасця і в радах 23% візьмуть оці пристосуванці, я скажу вам, люде, ви дурноваті, життя вас нічого не вчить.
правдолюб Показати IP 13 Серпня 2010 21:12
ало спортсмене канчай. фільтрувати коментарі
Трясило Показати IP 13 Серпня 2010 21:25
Як порядні люди можуть бути членами відверто українофобської партії? Як вони можуть бути членами партії чий лідер спить і бачить російську мову - державною? Як можна бути в партії мета якої пограбування українців? Соромно, панове "перша десятка".
Спостережливий Показати IP 14 Серпня 2010 17:38
О як не крути, але дивлюсь у списку починають з'являтись достойні кандитатури. Взяти ж того Ткачука Євгена. Толковий, хазяйновитий господар - починав з маленького гаража, де своїми руками крутив автомобілі, а потрохи дійшла справа і до власного автосервісу. Слів на вітер не кидає - якщо починає справу то доводить до кінця. Якщо такі люди починають з'являтись - то є надія, що все таки не все втрачено в цій країні.
Спостережливий Показати IP 14 Серпня 2010 17:40
Не розумію куди діваються коментарі.
Оглядач. Як помаранчевим не вдалося взяти ні жодного відчутного електорального відсотка у Донецьку, так ПР з СУ не мають права отримати якісь симпатії на Західній Україні. Показати IP 14 Серпня 2010 19:59
Вяти участь у цьому блюзнірстві - означає підіграти антиукраїнським силам, якими є провладна команда. Скажете - жорстко? Ні, пристосуватися до цієї совково-кримінальної еліти не вийде. Україна страждала увесь цей час через подібних Тігіпку управлінців. Обиватель від політики, може мислити: "Ну пробував зачинатель СУ фальсифікувати вибори під час Помаранчевої революції але зараз - перспективний політик"! Тоді цікаво, чого цей обиватель хоче від населення східної України, яке так само мислить: "Ну сидів Янукович за кримінальними статтями, а хто не помилявся?, зате нині він - президент"! Якщо робити наступні умовиводи, то голосуючи у цьому т.зв. американистому праймеріз "за", проголосуємо зрещтою за совкізм ПР та СУ. Це нас наблизить до східної рагулістичної позиції та нарешті поверне до лона призабутої митрополії росії з її менталітетом та українофобією. Але чомусь так не хочеться вірити, що волинська молодь настільки безпринципно охоча до влади, що здатна робити такі хибні кроки, що межують з безумством. Наша позиція повинна бути - ігноранс повний того, що пропонують антиукраїнські сили. Як помаранчевим не вдалося взяти ні жодного відчутного електорального відсотка у Донецьку, так ПР з СУ не мають права отримати якісь симпатії на Західній Україні. Українці - нам оголошено війну, пора довести, що ми таки не бидло.
Тетяна Показати IP 15 Серпня 2010 11:56
Ну що….знову вибори….знову плакати з яскравими і дешевими лозунгами. Багато хто з нас , як малі діти не розуміють, що за короткий час можна тільки в казці все змінити,нас всіх вкотре піддають психологічній обробці. Буду голосувати за людину, яка реально, а не на словах, дбає про добробут людей, створює робочі місця і «кормить» сім’ї. Серед всіх кандидатів- достойним вибором буде директор СТО « Автоцентр Плюс» ТКАЧУК ЄВГЕН.
Українець Показати IP 16 Серпня 2010 08:10
Хлопці вам ще не набридло самим собі гарні уоментарі писати ))) Заспокойтесь
Гість Показати IP 16 Серпня 2010 10:01
Більше не писатиму коментарі на ВН, радактор їх ставить вибірково, з огляду на свою логіку і очевидно мотивацію. Підкреслюю, нецензурщини не було. Ех ВН, ВН...
Андрій Показати IP 16 Серпня 2010 10:53
Я теж знаю Ткачука Євгена. Доречі, дуже багато зробив для міста. Порядний і голова на плечах є.
гість Показати IP 16 Серпня 2010 13:18
дуже багато зрубив для міста ?? наприклад?
Тетяна Показати IP 16 Серпня 2010 15:54
"гість Сьогодні 13:18 Відповісти дуже багато зрубив для міста ?? наприклад?" Наприклад: матеріально допомагає Рожищанському дитячому притулку, Луцькому будинку дитини, 20-й і 24-й школі р-ну ДПЗ ітд...
Колян Показати IP 16 Серпня 2010 16:00
Женік відремонтував людям стільки машин,що вам і не снилось, причому після ремонту ще й на пиво))) гроші лишаються....не дере в три дорога як наші офіційні сервіси.
урка Показати IP 17 Серпня 2010 10:06
А ДЕ МАЙЯ ВАРЧЕНКО?КРАЩЕ ДРУЖИНА ПЕЛЬЦА,НІЖ НЕПОРОЗУМІННЯ ВОЛИНСЬКОЇ ГЛАМУРНОЇ ТУСОВКИ-ВЛАСТЕЛИН ПОХАБЩИНИ,НАПІВМАЖОР І ПОВНІСТЮ НЕ ГОСПОДАР СВОГО СЛОВА КОТИЩУК!
НІКІТА Показати IP 20 Серпня 2010 13:11
А якого хрєна вже Конах і Гнатів приплели???нормальні гламурні чувішкі)))))хоча,в політиці вони були б як риби у воді,обидві брюнеткі і хваткі))к статі,а вони не родичкі?похожі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus