USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Син та онук Софії Ротару намагалися втекти з України до Молдови. Фото

8 Березня 2022 08:23
У понеділок, 7 березня, біля ділянки українсько-молдавського кордону у місті Могилів-Подільському було затримано групу з 9 осіб, які намагалися незаконно перетнути державний кордон України.

Про це повідомляє джерело УП у прикордонній службі.

Серед затриманих були вісім українців призовного віку та так званий «поводир» – громадянин Молдови. Чоловіки човном намагалися переправитися до Молдови. Усіх їх було затримано.

Як видно на фото, серед тих, хто переправлявся, були Руслан Євдокименко та Анатолій Євдокименко – син та онук відомої співачки Софії Ротару.

Варто зазначити, що зараз в Україні оголошено військовий стан та загальна мобілізація, це означає, що залишати територію країни чоловікам, за деякими винятками, призовного віку заборонено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus