USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перший потяг з України в обхід Росії досяг Китаю. ІНТЕРАКТИВНА МАПА

1 Лютого 2016 12:19
Поїзд доїхав до кінця маршруту новим Шовковим шляхом.

Перший потяг з України Шовковим шляхом досяг кінцевої точки маршруту - станції Достик Казахської залізниці. Про це повідомляє korrespondent з посиланням на Міністерство інфраструктури.

"31 січня о 7:12 за місцевим часом поїзд був розформований на станції Достик. Це - кінцева точка нового маршруту Шовкового шляху. Надалі вантажі будуть відправлені у великі промислові міста КНР - Чженчоу, Чунцин, Ляньюгань", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що шлях зайняв 17 діб через затримки на території Казахстану. Затримка сталася на станції Балхаш Карагандинської області (Центральний Казахстан).

ЧИТАТИ ЩЕ: КИТАЙ ВВІВ 144-ГОДИННИЙ БЕЗВІЗОВИЙ РЕЖИМ З УКРАЇНОЮ ТА РОСІЄЮ

Нагадаємо, в Росії набули чинності указ президента і постанова уряду, що забороняють транзит українських товарів по території Росії в Казахстан. 15 січня Україна запустила з Іллічівська експериментальний потяг новим Шовковим шляхом. Поїзд вирушив за маршрутом Україна - Грузія - Азербайджан - Казахстан - Китай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Лютого 2016 13:08
"Золотий" поїзд. Що на ньому треба перевозити, щоб він окупився?
Анонім до Анонім Показати IP 1 Лютого 2016 13:28
Какаїн, гєраїн, амфєтамін...
Анонім до Анонім Показати IP 1 Лютого 2016 13:29
все що в Китаї роблять - те й будуть везти. в т.ч. кальсони для вас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus