USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сирія отримає першу партію молочних продуктів з Білорусі

16 Лютого 2017 14:14
Перша партія молочної продукції Білорусі наближається до Сирії.

Про це повідомив начальник головного управління зовнішньоекономічної діяльності Міністерства сільського господарства і продовольства Білорусі Олексій Богданов сьогодні на полях I Міжнародного форуму «Білорусь аграрна», 16 лютого, інформує «Преса України».

За його словами, країна на Середньому Сході зацікавлена у білоруській продукції.

Партія була відправлена у січні поточного року. Вона складається з десяти контейнерів з сухим молоком і маслом. Богданов відзначив, що Сирія зацікавлена співпрацею саме з Білоруссю.

«Хочуть працювати саме з Білоруссю. Продукція, яка була відправлена в січні, на днях прибуде до місця призначення», - зазначив Олексій Богданов.

Він також додав, що для білоруських підприємств поставки в Сирію рентабельні. Очікується, що найближчим часом Білорусь представить на Близькосхідному регіоні також м’ясну продукцію.

Видання також зазначає, що жителі Росії висловили свою думку з приводу доцільності надання Білорусі знижку на нафту та газ. Так, більша половина росіян не підтримала надання такого привілею країні-сусіду. Також близько 80% опитаних зажадали скасування безвізового режиму. Політик Дмитро Гудков назвав ці дані брехливими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus