USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Табачник попередив Божидарніка

26 Червня 2012 16:14
Луцький національний технічний університет упродовж п’яти днів повинен під’єднатися до Єдиної державної електронної бази. У протилежному випадку Міносвіти погрожує санкціями.

Про це 26 червня під час селекторної наради заявив міністр освіти Дмитро Табачник, - повідомляє Лівий берег.
Табачник зазначив, що Міністерство освіти підняло прохідний бал для абітурієнтів до 140 з профільного предмету. Водночас для непрофільних предметів прохідний бал залишається попереднім – 124. Торік прохідний бал становив 124 з усіх предметів.
За словами міністра, до 2 липня, коли стартує вступна кампанія, всі українські університети повинні під'єднатися до Єдиної державної електронної бази. В електронній базі абітурієнт зможе побачити себе в рейтингу і оцінити власні шанси на вступ до того чи іншого вишу.
«Я сам особисто буду контролювати, під'єдналися всі університети до єдиної бази даних чи ні», - сказав Табачник. Він додав, що цього, наприклад, не зробив ЛНТУ.

«Я вже сьогодні попередив ректора Луцького національного технічного університету (Віктора Божидарніка, - «ВН»), що технічний університет, який не може під'єднатися до електронної бази даних, якось дивно виглядає. Усі, хто не під'єднається своєчасно, будуть порушувати рівність і прозорість умов прийому. Приблизно 30 університетів повинні під'єднатися за 5 днів, що залишилися. В іншому разі 2 липня ми будемо вживати відповідних заходів, аж до анулювання набору в конкретному вищому навчальному закладі», - сказав Дмитро Табачник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Рятуйтеся люди. Показати IP 27 Червня 2012 00:09
Єдина державна електронна база закрита для входу. Вже багатьом бізнесменам, хто бажае приеднатися до ціеї бази, выдмовляють у цьому і видають листи відмови. Ну хіба це прпвельно?. Визрівае прецендент: якщо(а це правельно)Луцький національний технічний університет упродовж п’яти днів під’єднають до Єдиної державної електронної бази, то і всіх, кому відмовили, повинні бути приеднані до неї. А, взагалі, треба усунути дурницю-ліквідації доступу працівників відділу підприемництва до цеї бази для внесення данних про підприємства і підпремців,які працюють. Може статися, що ті, хто не зможе зарееструватися у цій базі, може лишитися власно створеного робочого місця. Це є перспектива того, що сама держава ліквідовує робочі місця.
Стрийко до Рятуйтеся люди. Показати IP 27 Червня 2012 11:44
Не пийте на ніч. А якщо п'єте - не пишіть коментарі.
Konan до Рятуйтеся люди. Показати IP 18 Серпня 2012 00:48
Да... алкоголізм породжує глибокі думи... Писали за здравіє а комент за упокой... Попробуй ще раз... цікаво що вийде :))
Справедливості хочеться Показати IP 30 Червня 2012 11:53
В міністерстві треба порядок наводити, а тоді вже починати з університетів, коледжів чи шкіл...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus