USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Таксист і пасажирка загинули, дитина – в лікарні: подробиці зіткнення з автобусом під Луцьком

21 Лютого 2019 20:50
В селі Дачне, що під Луцьком зіткнулись водій служби «Морячок Таксі», легковик та рейсовий автобус. В результаті аварії загинув водій таксі, його пасажирка. Травми отримала 9-річна донька пасажирки, її госпіталізували.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

З їх слів, таксист на Chevrolet Aveo взяв пасажирів з Луцька до Ківерців та рухався в цьому напрямку. Поблизу перехрестя в Дачному відбулось зіткнення з рейсовим автобусом, який в той час рухався без пасажирів, та легковиком Mercedes-Benz.

Від отриманих травм двоє осіб загинули, дитину госпіталізували до обласної дитячої лікарні. На місці події працює 2 бригади рятувальників та 3 бригади медиків. Як повідомляють медики, водій Mercedes-Benz відмовився від проходження тесту на вміст алкоголю в крові.

Інформацію про двох загиблих підтвердив начальник сектору взаємодії зі ЗМІ та роботи з громадськістю ДСНС Володимир Нестеров.

Як згодом стало відомо, за кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив смертельну ДТП, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович. Зі слів свідків, чоловік був напідпитку і від проходження тесту на вміст алкоголю відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 21 Лютого 2019 22:32
це просто - жах!!!!
11111 Показати IP 21 Лютого 2019 23:42
Через чиєсь бажання випити загинуло двоє людей.
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2019 23:44
Жесть... На Волині що не день, то серйозне ДТП. Мені прикро, що нам жителям свого краю насрати на безпеку руху. Навіть родичі жертв ДТП нічого не роблять для освітлення вулиць, встановлення лежачих поліцейських, острівців безпеки, розмітки, відбійників тощо. Чухайтесь вже трохи, не будьте бидло.
Анонім до Лучанин Показати IP 22 Лютого 2019 19:48
ти паморок чи притрушений? родичі жертв ДТП мають робити освітлення вулиць ??? чи хто цим насправді має займатися? думай що пишеш!
Микола Показати IP 22 Лютого 2019 08:41
Проти пяних водіів не допоможуть ні освітлення, ні острівці безпеки. Тільки пожиттєве позбавлення водійських прав, а у випадку смертельних наслідків - пожиттєве ув'язнення. (Шкода , що в нас відмінили смертну кару)
Володимир Показати IP 22 Лютого 2019 10:02
Так в Дачному освітлення якраз і достатньо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus