USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Тамаду замовляли?»: Порошенко закликав людей хором скандувати «Армія, мова, віра»

9 Липня 2019 11:37
Минулого тижня в рамках передвиборчого туру Петро Порошенко відвідав Прикарпаття, де зі сцени він намагався підігріти настрої публіки як тамада. Відповідне відео з’явилося в мережі.

На ролику видно, як лідер «Європейської солідарності», виступаючи на сцені, звертається до присутніх: «Давайте перевіримо! Ще раз! Армія! Єс! (Кожен раз після вигуку «Єс!» робить характерний жест ліктем вниз) ні-ні! Ще раз! Армія! Єс! Віра! Єс! Мова! Єс! Армія! Мова! Віра! Єс! Єс! Єс! »
В цей час за ним стоять інші представники «Європейської солідарності» і дружина Марина Порошенко. Всі вони підтримують лідера партії і теж кричать його гасла.

Таке спілкування з виборцями насмішило користувачів мережі. «Ведучий дитячого ранку», «Тамаду замовляли?», «Клоун», – пишуть користувачі Facebook.
Нагадаємо, під час передвиборчого туру Порошенка недружньо прийняли в Хмельницькому. Місцеві жителі зустріли лідера «Європейської солідарності» криками «Ганьба!». А 5 липня під час виступу у Кам’янці-Подільському Порошенко назвав блогера Анатолія Шарія «убл*дком», якого слід зустрічати криком «Ганьба!», а людей з червоними кульками – «вибл*дками».

А під час візиту до Хмельницького Порошенко пригрозив тим, хто кричить «Ганьба!» на його зустрічах, що вони «отримають по пиці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанин Показати IP 9 Липня 2019 11:54
за веру, царя и отечество
Ганьба баризі до лучанин Показати IP 9 Липня 2019 16:47
воно точно вже без царя в бошці
Петя Показати IP 9 Липня 2019 13:10
Ну если скандируешь мова, то надо скандировать так...так..так...а не yes..yes...yes. Как был идиотом, так и ничему жизнь и не научила
Лучанин до Петя Показати IP 9 Липня 2019 14:51
Мабуть, в тому єс закодовано Європейський союз. Хоча яка різниця...
Міра Показати IP 9 Липня 2019 13:50
Як на мене, Порох здурів, негайно в шосту палату!
Еге ж до Міра Показати IP 9 Липня 2019 17:16
Слухай , та палата вже в кількасот разів переповнена через таких мавп за п'ять рочків...
нінель Артемівна Показати IP 9 Липня 2019 13:56
Як можна скандувати на заклик "МОВА"- yes..yes...yes? Він, взагалі,свідомий того,що меле? Тут же в унісон кричить його Марина,команда,дехто з людей...Невже ніхто не знає,що в українській мові є слово"ТАК"? В мене склалося враження,особливо після його зустрічей в Кам'янці -Подільському(коли він людей обзивав вибл..ми,сам скандував зі сцени"Порошенко,Порошенко" ),в м.Хмельницький( коли погрожував людям,що наступного разу вони "получать в морду"),що Порошенко має ну дуже великі проблеми з психікою. І такий неадекват йде у ВР?А ті хто йде разом з ним у списку ПЕС,невже не бачать,що з їхнім лідером не все добре ?!Боже милостивий, збережи нашу Україну!
Ната до нінель Артемівна Показати IP 9 Липня 2019 22:40
Якраз його готують,аби ми рахували його психічнохворим,і щоб міг потім втекти від кримінальної відповідальності.Така собі одноходовочка,але потім можна дуже вдало використати на свою користь.
Реаліст Показати IP 9 Липня 2019 13:56
Придур**......
.. Показати IP 10 Липня 2019 02:29
В нього психічне порушення
Анонім Показати IP 10 Липня 2019 08:22
Зомбі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus