USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Танцювали 186 випускників: у Ковелі – перший фестиваль шкільного вальсу

7 Червня 2023 19:12
Цьогоріч випускники навчальних закладів у Ковелі вальсували не на шкільних подвір’ях, а на центральній площі. Міська влада сподівається, що фестиваль шкільного вальсу стане щорічною традицією і збиратиме дедалі більше учасників.

Перший фестиваль шкільного вальсу організували в Ковелі 31 травня на площі Героїв Майдану, йдеться в сюжеті 12 каналу.

У дійстві взяли участь 93 пари – загалом 186 випускників семи навчальних закладів міста.

Як розповіла директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Світлана Верчук, організували фестиваль вальсу, аби випускники шкіл змогли отримати позитивні враження на згадку про закінчення навчання.

Свято розпочали професіонали – учасники клубу спортивного і бального танцю «Модерн». Опісля на площу вийшли головні герої фестивалю – випускники 2023 року.

Ковельських одинадцятикласників до фестивалю підготували відомі в місті хореографи.

Свої постановки представили ліцеї № 1, № 3 імені Лесі Українки, № 7, № 10, № 11, ліцей імені Олени Пчілки, ЗЗСО № 12 та гості – одинадцятикласники Вербського ліцею. Усі школи-учасники отримали спеціальні відзнаки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus