USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Татуювання, як мистецтво: стартував фест Art-Tattoo Lutsk-2019

27 Жовтня 2019 15:39
У Луцьку стартував фестиваль, під час якого найкращі татуери продемонстрували власну майстерність.

Фест Art-TattooLutsk розпочався сьогодні, 27 жовтня, о 13:00 у Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків.

На думку організаторів заходу, наразі тату набирає шалених обертів і дуже популярне серед молоді і не тільки. Оскільки татуювання - це зображення високої якості на шкірі, то це і має безпосереднє відношення до мистецтва.

Тож, від початку і до завершення фестивалю гості дійства мають нагоду подивитися за підготовкою, власне, самим процесом і завершенням татуювання, а також дізнатися певні деталі про роботу від майстрів та насолодитися таким видовищем сповна під активні живі музичні ритми луцьких ді-джеїв та музикантів.

Для доброї музи татуерів імпровізаційний музичний супровід на фортепіано здійснював Андрій Куманський.
Опісля гості заходу та майстри матимуть змогу насолодитися музичним релаксом від DJ Alexandr Dolzhanskyi.


«Оскільки свого часу я зробила собі на спині татуювання у вигляді своєї ж еротичної картини «Безгрішні», вирішила організувати таку штуку, яка, власне, зараз і відбувається - Art-TattooLutsk– 2019. У фестивалі взяло участь 11 дуже класних майстрів-татуерів. Хтось із них виконує свої авторські роботи, хтось – творчі. Але основне наше завдання – показати тату, як мистецтво, оскільки це реально вид contemporary art. Класна локація, класні майстри, відважні. Я взагалі вважаю, що ті люди, які бояться виконувати свої роботи напоказ, недостатньо добре роблять свою роботу. Але тут усі впевнені в собі і в своїх роботах», - розповіла художниця, організаторка заходу Марічка Островська.


До слова, зі слів Марічки, у Луцьку захід такого формату проводять уперше.

«Певного тематичного спрямування чи обмежень у своїх роботах майстри не мають. Вони самі вибирали собі локації під картинами, що найбільше припали до душі. Тут у нас найбільша тусовка майстрів тату-салону «Darkside». Дуже ініціативні хлопці», - каже організаторка.


Варто зауважити, що сьогодні о 19:00 відбудеться розіграш безкоштовного татуювання від майстрів салону «Darkside», взяти участь у якому зможуть усі охочі. Що для цього потрібно? Лише присутність!

Також розіграють два сертифікати зі знижкою на тату від майстра Андрія Павлова. Окрім того, своє тату уже «набиває» у майстра Миколи Мохира переможниця конкурсу у соцмережі фейсбук Тетяна Кулічкова.


Завершиться фестиваль показом тату-робіт та виставкою - дефіле.
Текст та фото - Вікторії Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Їван Показати IP 27 Жовтня 2019 17:28
коментар було видалено
Естет Показати IP 27 Жовтня 2019 19:08
У Корсаків - криза жанру !
Лучанка Показати IP 27 Жовтня 2019 20:41
У моделі в рожевому дуже естетичне тіло і круте тату!
Лекс Показати IP 27 Жовтня 2019 20:46
Попугаї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus