USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Техноляндія та батл патріотів: маленькі лучани стали студентами дитячого університету. Фото

3 Червня 2023 14:20
У Луцькому національному технічному університеті до Дня захисту дітей влаштували свято, створивши дитячий університет «ВундерKIDS 2023». Підтримав дійство, на якому зібралося понад 150 маленьких лучан, і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», вручивши їм подарунки.

Що ж це за студент без студентського квитка? Тому одразу на вході дітям вручали документ, який посвідчив, що вони стали студентами дитячого університету. Попереду на них чекав віртуальний планетарій, мистецька майстерня та бульбашкове шоу. Також на локації боді-арту вони могли отримати на щоці чи руці обраний ними малюнок.
Привітала юних студентів голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, зазначивши, що вони зможуть не лише розважитися, а й відкрити свої таланти, пізнати щось нове. Вона також зауважила, що сьогоднішнє дійство – це шанс познайомитися дітям з університетом, в якому вони, можливо, схочуть навчатися у майбутньому.

«Дуже важливо робити розваги дітей розумними, формувати в них інтелектуальне майбутнє та відлучати від гаджетів, якими вони так захоплюються сьогодні», – переконана Катерина Шкльода.
Ректорка ЛНТУ Ірина Вахович зауважила, що такого емоційного дня в університеті не було давно. Вона побажала дітям та їхнім батькам гарного настрою у стінах вишу.
Після вітальних слів діток поділили на три команди і вони змагалися у батлі патріотів, відповідаючи на питання, пов’язані з Україною. А згодом вони завітали у техноляндію, де вишивали, малювали, ліпили, гралися з роботами та побували у віртуальній реальності і віртуальному планетарії.
Пожежники, своєю чергою, влаштували квест для юних студентів, під час якого вони проходили різноманітні перешкоди.
А насамкінець кожен з юних студентів отримав подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та Луцького національного технічного університету.


Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus