USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тендери МОЗ: фірмі сина Богатирьової перепало 11 млн

15 Травня 2012 13:20
Міністерство охорони здоров’я уклало низку угод на постачання вакцин на більше ніж 60 мільйонів гривень.
Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», - пише Українська правда із посиланням на «Наші гроші».
Найбільш значні підряди отримало ТОВ «Фарма лайф» – 46,64 мільйона гривень.
Компанія входить до львівської групи «Три-Центральний аптечний склад», серед власників якої – син екс-губернатора Московської області Бориса Громова та родичі колишніх керівників СБУ.
Ще 10,87 мільйона гривень отримає ПАТ «Фармстандарт-Біолік». За даними SMIDA, син міністра охорони здоров’я Олександр Богатирьов (син міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової) входить до наглядової ради цього підприємства і володіє 20% акцій фірми.
55% акцій харківського заводу належить російській групі «Фармстандарт», ще 22% належать Олександру Забудкіну, виконавчому директору донецького ТОВ «Сінбіас Фарма», члену ради директорів російського виробника ліків «Верофарм».
ТОВ «ІмБіоІмпекс» отримає 3,26 мільйона гривень. Компанію контролює колишній директор держпідприємства «Укрвакцина» Олексій Савченко.
Як відомо, Богатирьова заявляла, що дачу в Конча-Заспі будує за рахунок її сина, а сама живе в центрі Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 15 Травня 2012 23:20
І саме в квітні-травні вже другий рік підряд перебої з поставчанням деяких медикаментів. З деякими вакцинами проблеми ще з початку року, бо вони перш думають як би на свої фірми скинути, а не вчасно тендери провести

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus