USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тепломережі в Луцьку реконструюють за майже 6 млн

3 Червня 2023 21:20
Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» оголосило торги на ремонт теплових мереж на вулиці Даньшина та на проспекті Відродження.

Торги тривають на сайті держзакупівель. Пропозиції від учасників приймають до 7 червня. Аукціони стартують 8 червня.

Ідеться про капітальний ремонт теплових мереж від ВТ-5 до ВТ-7 на вулиці Даньшина, 1 (очікувана вартість – 2,14 мільйона гривень) і про реконструкцію теплових мереж від ВТ-22 на проспекті Відродження, 20 до ВТ-28 на проспекті Відродження, 16 (очікувана вартість – 3,566 мільйона гривень).

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть, зокрема, демонтаж трубопроводів, розбирання цегляних стін теплофікаційних вузлів, прокладання трубопроводів, під’єднання нових ділянок трубопроводів, гідравлічне випробування трубопроводів, нанесення антикорозійної ізоляції на сталеві трубопроводи, улаштування бетонних стяжок, відновлення благоустрою.

Усі роботи планують завершити до 1 серпня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані ремонти становитиме три роки.

Нагадаємо, на вулиці Загородній у Луцьку замінили частину аварійної теплової мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus