USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тігіпко пообіцяв жінкам не підвищувати пенсійний вік

16 Березня 2010 10:11
Віце-прем`єр-міністр Сергій Тігіпко обіцяє, що уряд зробить все можливе, щоб не піднімати пенсійний вік.
Про це він заявив в ефірі телеканалу ICTV, повідомляє Українська правда.
«Ми все зробимо, щоб не піднімати поки (пенсійний) вік», – зазначив віце-прем’єр.
«Зараз піднімати пенсійний вік жінкам – це останнє, що потрібно робити, і ми поки цього не плануємо. Але обмежити максимальний рівень пенсії 10-12 мінімальними можливо», – вважає Тігіпко.
На його думку. треба подивитися на пільговий вихід на пенсію. “У нас є люди, які в 40 років, в 38 років виходять на пенсію. Чи не зарано?», – заявив він.
Крім того, віце-прем’єр наголосив: «Ми ще не робили нормальні податки для нашого бізнесу, а після цього не питали серйозно з бізнесу, чому ви платите в конвертах».
«Зараз по-чесному поведемо. Змінимо, а після цього будемо жорстко питати. В тюрми хтось може сісти, якщо буде сплачувати в конвертах», – сказав Тігіпко.
Крім того, він заявив, уряду доведеться підвищити тарифи на газ та деякі комунальні послуги.
«Але це ми будемо робити переважно для багатих, для тих, хто може за це платити. Ми все зробимо, щоб найбідніші не постраждали», – заявив Тігіпко.
«Тарифи треба підняти, за них повинні платити багаті, і платити ціну реальну, а може й більшу. А ці гроші, які ми вилучимо з бюджету, треба давати бідним. Персонально», – додав віце-прем`єр.
Як повідомляли ЗМІ, в 2009 році для отримання кредиту МВФ уряд України нібито зобов`язався, зокрема, збільшити пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років, для чоловіків – з 60 до 65 років.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тубілко Показати IP 16 Березня 2010 10:29
Дожилися до влади "реформаторі". Всі реформи зводяться до одного: олігархам та просто мільйонерам дати пільги, а в бідних їх забрати. Реформатори хренові.
Паша Показати IP 16 Березня 2010 14:28
Згідний з Тубілком. Скоро зроблять такий пенсійний вік до якого ми доживати просто не будемо
Evil Показати IP 16 Березня 2010 19:43
Фігня це все. Все одно тарифи піднімуть і для бідних, і для середніх, а верхи як жили добре, так і житимуть надалі.
seal Показати IP 16 Березня 2010 20:25
Перед тим, як піднімати пенсійний вік необхідно кардинально підняти рівень і середню тривалість життя в Україні. На сьогодні за тривалістю життя Україна займає передостаннє місце в Європі, випереджаючи тільки Росію. Середній показник тривалості життя в Україні нижче 70 років. Для жінок в Україні середня тривалість життя це, приблизно, 73,5 року, а для чоловіків - 67 років. (В сусідній Польщі ці показники на 10 років більші). Таким чином піднявши пенсійний вік уже зараз - більшість населення навряд чи й доживе до пенсії. :-(
Evil Показати IP 17 Березня 2010 16:10
До seal. Так це ж чудово! Не доживуть, значить пенсії не треба буде виплачувати. Такий геніальний задум...
seal Показати IP 17 Березня 2010 19:13
До Evil 17 березня, 16:10. Та йшли б вони зі своїми "геніальними" задумами на ... пенсію самі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus