USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ткаченко і Дубінський оголосили про участь у праймеріз «Слуги народу» з виборів мера Києва

31 Травня 2020 18:16
Відразу два народних депутата від партії «Слуга народу» сьогодні заявили про те, що підуть на праймеріз по виборам мера Києва. Своє визнання претенденти вирішили зробити саме в День Києва.

Так, про свою участь у виборчому процесі заявили колишній генеральний директор 1 + 1 Олександр Ткаченко і колишній журналіст 1 + 1 Олександр Дубінський. Обидва записали відеозвернення до киян, повідомляє Страна.

Олександр Ткаченко заявив, що на це рішення його спонукали міські проблеми. Київ зараз живе «не для людей, а для ненаситних чинуш і забудовників». Він зазначив, що «прийшов час повернути гордість за те, яким місто може бути сьогодні і завтра».

Його колега по партії Олександр Дубінський своє бажання взяти участь в праймеріз пояснив різкіше.

«Я втомився від туєвого Києва при туєвому мері», – зазначив нардеп.
Утім, Дубінський і Ткаченко не єдині кандидати на мери Києва від «Слуги народу». Як повідомялося раніше, партія може висунути на цю посаду кандидатуру головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка.

Також говорять про можливу участь іще двох депутатів від «Слуги народу» – Миколи Тищенка та Олександра Качури. Обидва сьогодні опублікували свої відеозвернення до киян. Про участь у праймеріз вони не заявляли, але передвиборчий підтекст в них проглядався досить явно.

Олександр Качура сьогодні опублікував відеопривітання з Днем Києва, на якому він прогулюється по столиці в жовтій куртці і читає вірш українською мовою.

«Ми будем вчити всі науки, які потрібні для життя, щоб молоді умілі руки, творили краще майбуття», – сказав в кінці ролика Качура, ніби натякаючи на необхідність зміни влади в столиці.
Микола Тищенко також опублікував відео, в якому закликав жителів столиці проявити свою любов у ставленні до міста.

«Якщо ви гуляєте з собакою – приберіть за нею. Якщо ви вибралися на шашлики – приберіть за собою. Якщо ви побачили, як хтось викинув стаканчик з-під кави – підійміть його і донесіть до смітника», – заявив Тищенко, який активно піарить себе останнім часом на київській темі, не дивлячись на недавній скандал з рестораном «Велюр».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЙЙЙЕЕЕССС! Показати IP 1 Червня 2020 11:53
Тищенка захватіть, - три брата акробата.
так таки так Показати IP 1 Червня 2020 12:26
І рвуться ЗЕ до корита!....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus