USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві в День боротьби з корупцією побили нардепа, якого зловили на хабарі

9 Грудня 2020 14:49
У Голосіївському районі Києва двоє невідомих побили народного депутата Олександра Юрченка.

Як передає Новое время, про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на інформоване джерело.

За інформацією співрозмовника видання, двоє невідомих підійшли до нардепа, почали чіплятися і ображати його, а потім завдали кілька ударів.

Після цього вони зникли на автомобілі Volkswagen.

У місті оголошено план-перехоплення.

Нагадаємо, у вересні ВАКС заарештував народного депутата Олександра Юрченка на два місяці з можливістю вийти під заставу в розмірі 3 млн 1656 грн. Після внесення застави Юрченко вийшов із СІЗО.

За даними слідства, Юрченко разом зі своїм неофіційним помічником Іваном Фіщенком вимагали від детектива НАБУ під прикриттям $13 тисяч за внесення пропозицій до законопроєкту побутових відходів і ще $200 тисяч для підкупу членів профільного парламентського комітету, членом якого є нардеп.

На час розслідування Юрченко вийшов з парламентської фракції Слуга народу. У Верховній Раді нардеп обіймає посаду глави підкомітету з питань поводження з побутовими відходами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
911 Показати IP 9 Грудня 2020 15:08
мало дали напевно хоч одна дієва стаття залишилася піз...на
Клава Показати IP 9 Грудня 2020 16:13
країна чудес.. спійманий на крадіжці пива стає нардепом..президент-зек зраджує та тікає в країну супостата.. всесвітня ганьба..
Народна прокуратура Показати IP 9 Грудня 2020 18:36
До Клава. Скажу Вам більше: цей ідіот Юрченко, ставши народним депутатом, додумався приплуганитись в Голосіївське райуправління поліції, яке свого часу розслідувало вчинену ним крадіжку, і заявив, що він тепер буде здійснювати перевірку їх діяльності. Це - найчистіший випадок корупції, але й політичній силі, котра його привела в парламент, і НАБУ це зовсім не цікаво.
Народний суд до Народна прокуратура Показати IP 10 Грудня 2020 17:50
Чим від нього кращі ті, що за нього голосували. І не треба розказувати, шо він по списку йшов. Треба було цікавитись, що за люди в цьому списку, але ж це треба пошевелитись. Тому критикувати тих, що самі вибрали не дуже доречно. Захотіли клоунаду, бажання здійснилось
777 Показати IP 9 Грудня 2020 18:45
и вот этот чмошник наш законотворец. его каждый день ......дить надо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus