USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Томос – це, можливо, більша перемога, ніж на фронті», – Порошенко в Ківерцях

15 Січня 2019 15:23
Президент Петро Порошенко заявив, що отримання Томосу є більшою перемогою України, ніж на фронті.

Про це гарант заявив під час візиту в Ківерці в рамках передвиборчого «Томос-туру».

З його слів, ціна відсутності єдності в Україні – мільйони померлих під час Голодомору, висланих у концтабори Сибіру та загиблих уже в теперішній час на сході України.

Порошенко акцентував, що Україна – єдина команда, яка зруйнувала численні міфи про те, що українці не зможуть крокувати до розвитку без Росії.

«Ми більше не будемо питати дозволу в Москви», – наголосив він.
Також Петро Порошенко заявив, що отримання Томосу є більш важливим, ніж перемога на фронті.

«Томос – це перемога України й поразка Росії. Можливо навіть і більша перемога, ніж на фронті», – заявив президент.

Нагадаємо, сотні людей за розпорядженням голови Волинської ОДА Олександра Савченка звезли з районів області, аби забезпечити масовку з потрібних людей президенту. Пасажирські автобуси, у тому числі шкільні, з людьми з різних районів області з’їхалися до обласного центру перед приїздом Порошенка. Аби приховати цей факт, людей висаджували не в центрі міста, де була запланована зустріч із гарантом, а на вулицях Набережній та Шевченка.

На зустріч з Петром Порошенком в Ківерцях людей пускали лише по списках, до висвітлення роботи не допустили окремих журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Любі свині Показати IP 15 Січня 2019 15:43
"Дякую" президенту. Виходить, я дарма з побратимами на фронті був? А що - на фронті у нас багато перемог? А ? А те що тебе на фронті ПОРАЖЕНКОМ називають - нічого не говорить? Що війні кінець? Перемогу об"явив? Тобі ВЕЛКОМ в Донецьк чи Луганськ. Поїдь. Ти ж виграв....
Я до Любі свині Показати IP 15 Січня 2019 16:58
недарма.. ви мабуть захистили інтереси корпорації рошен...
Він Показати IP 15 Січня 2019 16:34
Що дибіл?
Я Показати IP 15 Січня 2019 16:57
і ніхто не послав по відомій адресі
скептик Показати IP 16 Січня 2019 17:33
"Петро Порошенко заявив, що отримання Томосу є більш важливим, ніж перемога на фронті". ПЄЦЮНЯ !!!!!! бери томос під пахву - і вйо на передок. томосом їх всіх, томосом !!!!!! і так до маацкви жени !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus