USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тоня Матвієнко в Луцьку: Шевченко, Тичина і сучасна класика

12 Квітня 2018 10:09
Концерт Тоні Матвієнко відбувся в Луцьку із симфонічним оркестром «Bravisimo» в обласному академічному музичному драмтеатрі імені Тараса Шевченка.

Дійство відбулося 11 квітня.

Свій вступ артистка розпочала із пісень на слова Тараса Шевченка та Тичини від композитора Олега Киви.



«Моя мама вперше поєднала народну музику й оркестр, і вийшло дуже добре. Розпочала саме із цього, щоб ви почули справжнє українське. Так не пишуть, як колись, тому я люблю поєднувати українських класиків та сучасну музику, виходить сучасна класика.

А цей оркестр знайшов мене і запропонував поїхати у спільну програму, я залюбки погодилась! Адже жива музика корисна», - звернулася до зали Тоня Матвієнко.
Наступною піснею стала «Не метелиця».

«Ця пісня змінила все моє життя. Я не лише донька Ніни Матвієнко і дружина Арсена Мірзояна, а й співачка "Голосу країни", де й виконала цю композицію. Звісно, я вдячна мамі, що мені багато дала, але там я реалізувала себе. По життю люблю співати, й більше нічого мені не треба, тому я пішла, щоб показати себе й зрозуміти чи я потрібна, чи ви мене серйозно сприймаєте. І бачу, що так»,- каже Матвієнко.
У концертній програмі звучали й колискові та поп-пісні.

Спілкуюсь з глядачами, Тоня Матвієнко побажала усім хороших друзів, а жінкам - щоб їхні серця «запалювали» чоловіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus