USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ТОП-3 новобудови Луцька з відкритими балконами*

13 Лютого 2020 10:54
В Україні активно набирає популярність тренд на відкриті балкони в багатоповерхових будинках. Зазвичай на них власники облаштовують літні зони відпочинку, створюють затишні куточки для чаювання або читання книг.

Забудовники Луцька не відстають від моди на первинному ринку нерухомості та пропонують клієнтам будівлі з незаскленими балконами. У цій статті ми зібрали ТОП-3 кращих проєктів, де можна створити затишне місце для приємного проведення часу в будь-яку пору року.

ЖК Гостинний дім (економ клас, від 10 000 за 1 м²)

Недорогий будівельний об'єкт перебуває в районі зі зручною транспортною розв'язкою та розвитою інфраструктурою. У кроковій доступності від комплексу є зупинки громадського транспорту, навчальні установи, відділення пошти та банку, супермаркети, кафе та магазини. Мешканцям не доведеться витрачати зайвий час на дорогу або довго їхати в центральні райони міста.

Одночасно з цим будівельна компанія продумала для п'ятиповерхової будівлі лаконічний дизайн фасаду. Тут мінімум декору, використовується панорамне заскління та передбачені компактні відкриті балкони. Бильця водночас частково виконані з металу, а інша частина перегородки зведена з цегли.

ЖК Caramel Residence (комфорт клас, від 14 500 грн за 1 м²)

Яскравий проєкт передбачає будівництво 8 цегельних будинків, які утеплені пінополістиролом та оздоблені декоративною штукатуркою. На відміну від попереднього комплексу тут немає повністю відкритих балконів або терас. Однак у кутових секціях покупці можуть вибрати житло з частковим засклінням. Подібне рішення відкриває можливість комфортно милуватися краєвидами поблизу. Водночас, часткове заскління дозволяє в будь-який час виходити на свіже повітря, щоб випити філіжанку кава або провести час наодинці.

ЖК Британія Hall (бізнес клас, від 12 500 грн за 1 м²)

Преміальний будівельний об'єкт привертає увагу яскравою архітектурною композицією. Зазвичай новобудови Луцька виконані в мінімалістичному стилі та не мають яскраво виражених декоративних елементів. На відкритих балконах замість стандартних бильців тут використовується помпезна балюстрада. Також на фасаді є напівколони та ліпнина. Інші елементи зовнішніх стін облицьовані контрастною червоною цеглою. Завдяки подібному рішенню багатоповерхова будівля нагадує стародавні будинки або особняки у Великобританії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus