USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

ТОП-5 причин, чому варто жити в Струмівці*

22 Жовтня 2018 08:00
Нещодавно зайшла з подругою на каву. Завели мову про те, де краще купити квартиру – в Луцьку чи у передмісті? Якщо в передмісті, то де саме? Переглянули кілька варіантів і зійшлися на тому, що найкраще поселитися у Струмівці. Запитаєте, чому? На це є вагомі аргументи.

По-перше, жителі Струмівки мають гарний зовнішній вигляд і прекрасну фізичну форму. Завдяки чудовій екології місцеві мешканці довго залишаються молодими і не мають проблем зі здоров’ям.

По-друге, у Струмівці дуже низький рівень злочинності. Статистика свідчить, що протягом року порівняно з іншими передмістями Луцька до поліції було найменше звернень зі Струмівки.

По-третє, з кожним роком Струмівка стає все популярнішою. Це дуже привабливе місце для заможних людей, які цінують затишок і комфорт.

По-четверте, у Струмівці живуть чемні і дуже виховані люди. А це означає, що у вас будуть хороші сусіди.

І по-п’яте, до цього «райського куточка» легко доїхати як на громадському транспорті (маршрут №3, та №168,169), так і на власному авто.



Отож, найкраще місце для життя – однозначно Струмівка!!! Залишилося тільки обрати житло. Але з цим проблем не буде. Нещодавно бачила в інтернеті посилання на ЖК «Сімейна Фортеця».

І рекомендації чула про цей житловий комплекс хороші, ціни дуже навіть доступні. Понад те, є безвідсоткове відтермінування.

Сьогодні я домовилась про зустріч із менеджером і йду вибирати собі квартиру. Про всяк випадок залишу вам контакти цього житлового комплексу. Можливо, ще будемо сусідами!



Телефон відділу продажу (066) 104-04-04

Ми в Instagram: https://www.instagram.com/fortecya.lutsk/

Facebook: https://www.facebook.com/ЖК-Сімейна-Фортеця-167856570565699/

Сайт: https://fortecya.lutsk.ua/
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus