USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Топ-менеджмент «Континіуму» ухиляється від сплати податків, - ЗМІ

15 Листопада 2017 11:28
У Луцькому міськрайонному суді до адміністративної відповідальності притягають Корецького Сергія Федоровича. Чоловік з таким ім`ям та прізвищем відомий, як генеральний директор компанії ВОГ групи «Континіум», йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

До відповідальності Сергія Корецькогопритягує податкова, його обвинувачують у неподанні або ж невчасному поданні платіжних доручень на перерахування до сплати податків та зборів обов’язкових платежів. Простішими словами, пише видання, Сергій Корецький ймовірно не платить податків.

Справа повинна була розглядатися зранку в судді Луцького міськрайонного суду Ігоря Ясельського. Однак ані позивач, ані відповідач на суд не прийшли. Помічник судді навіть не здивувалася неявці сторін, а журналістам порадила не чекати, бо скоріш за все ніхто на слухання так і не прийде. Ані деталей адмінпорушення, ані ймовірну суму збитків державі поки не оголошують.

«Однак якщо відповідачем дійсно виступає один з топ-менеджерів паливної бізнес-групи «Континіум», то сума збитків завдана державі може бути чималенька. Одночасно виникає запитання: чому пана Корецького не притягують до відповідальності як фізичну особу, а не директора WOG?», - йдеться у сюжетіі.

До слова, термін давності у таких позовних заявах становить три місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
час істини Показати IP 15 Листопада 2017 16:51
О, Сергійко нарешті на килим правосуддя потрапив. Пора робити перші кроки до буцигарні - давно заслужив і камера аж плаче... Досить продовжувати гагнебне дєло сумнозвісних Єремеєва-Івахіва і теж незаконно збагачуватися. В бухгалтерії показує, що отримує соціальну мінімалку, а живе краще за куркуля, ні в чому собі не відмовляє. Загальна думка зборів частини Континіуму: Сергійка треба якнайскоріше в АТО відправити, щоб хоч заправщиком танків попрацював, подивився як на бодяжній солярці вони в атаку будуть "нестись". А потім вже на лаву в Луцький місьрайонний суд...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus