USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп може не стати главою Білого дому

15 Грудня 2016 09:00
Представники Колегії вибірників можуть прийняти рішення, результатом якого стане блокування перемоги на президентських виборах в США представника Республіканської партії Дональда Трампа.

В колегії вибірників мінімум 20 осіб підтвердили, що не будуть голосувати за Дональда Трампа, передає replyua.net з посиланням на Poltiko.

Видання, зокрема, процитувало слова професора Гарвардського університету Лапррі Лессінга, що спеціалізується на конституційному праві Сполучених Штатів Америки.

Як пояснив професор, два десятка членів колегії вибірників стверджують, що не мають намір віддавати свій голос за Трампа. За умови, що ще скільки ж виборців вирішить не підтримувати президентство республіканця, це призведе до блокування перемоги Дональда Трампа на виборах. Остаточна доля Трампа стане відомою 19 грудня в ході голосування колегії вибірників. Якщо ті відмовляться затвердити кандидатуру республіканця, право вибору наступного американського президента буде передано Сенату.

Нагадаємо, вибірники зацікавилися інформацією про вплив РФ на вибори у США і вимагають інформацію про зв'язки Трампа з Росією.

Нагадаємо, видання Washington Post з посиланням на джерела повідомило, що в ЦРУ вважають: Росія втручалася в президентські вибори в США, щоб допомогти республіканцеві Дональду Трампу здобути перемогу.

Джерела видання повідомили, що ЦРУ встановило особи, нібито пов'язані з російською владою, які передали сайту WikiLeaks листи зі зламаного сервера Демократичної партії, у тому числі листи голови штабу Гілларі Клінтон Джона Подести.

Як передає Depo.ua з посиланням на NBC, високопоставлені джерела у розвідці повідомляють, що президент Росії Володимир Путін особисто брав участь у "таємній російській кампанії", яка мала вплинути на результат президентських виборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Грудня 2016 11:18
трампа - на президента рашки !!!!!!!!
Анатоль_ Показати IP 15 Грудня 2016 11:18
То не нам рішати, брати мої!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus