USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вибірники вимагають інформацію про зв'язки Трампа з Росією

13 Грудня 2016 10:41
У США десять членів колегії вибірників вимагають більше інформації від представників розвідки про можливі зв’язки обраного президента Дональда Трампа з Росією.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Колегія вибірників адресувала відкритого листа директору Національної розвідки Джеймсу Клепперу перед голосування 19 грудня, яке остаточно підтвердить результати президентських виборів у США.

«Виборники хочу отримати інформацію від представників розвідки щодо їхнього розслідування про зв’язки між Дональдом Трампом, представниками його кампанії чи оточення з російським втручанням у вибори», – мовиться у листі, опублікованому 12 грудня.

Раніше представники розвідки США заявили, що російські хакери здійснювали атаки не лише щодо Демократичної партії і її лідерів, але вони зробили це, щоб зменшити шанси на перемогу на виборах Гілларі Клінтон.

Новообраний президент США Дональд Трамп розкритикував висновки ЦРУ про втручання Росії у вибори. Трамп уже раніше заявляв, що винуватцем може бути Китай або просто випадковий хакер.

Президент США Барак Обама 9 грудня оголосив перевірку кампанії кібератак, але, сказав він, це стосується не лише Росії чи виборів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТРАМП ОБРАВ ГОЛОВОЮ ПЕНТАГОНУ КРИТИКА ДІЙ РОСІЇ В УКРАЇНІ

Видання The New York Times повідомило, що 9 грудня співробітники розвідки дійшли висновку, що російські хакери також мали доступ до комп’ютерів Республіканської партії, але не оприлюднювали потенційно небезпечні електронні листи або інші матеріали, як це було вчинено, як вважають, з демократами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 13 Грудня 2016 11:12
Нам, поліщукам то без різниці.
корінний лучанин до Анатоль_ Показати IP 13 Грудня 2016 13:18
Та вам поліщукам все без різниці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus