USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

Трамп оголосив надзвичайний стан у США через коронавірус

13 Березня 2020 23:01
Президент США Дональд Трамп оголосив надзвичайний стан в країні через коронавірус.

Про це повідомляє ВВС.

Рішення глави Білого дому дає федеральному уряду можливість використовувати до 50 млрд доларів у фондах надзвичайної допомоги, щоб допомогти державним й місцевим чиновникам охорони здоров’я.

Цей крок послаблює правила медичного страхування та може прискорити створення нових лікарень і пошук нових методів лікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Психопланетарій, Лип Показати IP 14 Березня 2020 08:57
Ну слава Богу, що в США по факту епідемії КОРОНАВІРУС, оголосили надзвичайний стан. Тепер і керівництву України, можна також брати приклад з дяді Сема та оголошувати в країні надзвичайний стан. Аналогія минулих років з СРСР, повертається. Тільки українці 80 років бездиханно заглядували до ротової порожнини північної сусідки Росії, без її команди кроку не могли зробити, а зараз наслідуємоємо у всьому америку. Так і хочемо, так і хочемо буди 51 штатом для США.
Буш Показати IP 14 Березня 2020 09:13
Там надзвичайний стан треба було оголошувати з моменту обрання Трампа президентом :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus