USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Трамп вперше визнав перемогу Байдена, але потім заявив, що виграє він

15 Листопада 2020 19:59
Президент США Дональд Трамп вперше визнав перемогу на виборах обраного президента Джо Байдена, але продовжив наполягати, що вибори були сфальсифіковані.

Заяву Трамп зробив у своєму Twitter, повідомляє «Європейська правда».

«Він виграв, тому що вибори були сфальсифіковані. Не було ніяких спостерігачів за голосуванням і підрахунком голосів», – написав Трамп, коментуючи сюжет Fox News, який ставить під сумнів результат виборів.

За словами Трампа, перемогу Байдену забезпечила «радикально ліва» приватна компанія Dominion, у якої склалася «погана репутація» і було «нікчемне обладнання».

Twitter позначив твіт Трампа як такий, що містить суперечливу інформацію. Наразі немає жодних доказів того, що проблеми, пов’язані з системою голосування Dominion, спричинили масштабні помилки в підрахунку голосів.

За годину Трамп написав ще один твіт, в якому заявив: «Вибори сфальсифіковані. Ми виграємо».
До цього в іншому твіті Трамп написав, що ручний перерахунок голосів у Джорджії «нічого не змінить» і назвав перерахунок шахрайським. У Джорджії Байден випередив Трампа на 14 тисяч голосів.

Досі Трамп, який набрав 232 голоси у Колегії виборників, тоді як Байден – 306, категорично відмовлявся приймати результат голосування. Трамп також програв Байдену 5 мільйонів голосів виборців.

Раніше суди відхилили низку позовів кампанії Дональда Трампа щодо нібито проблем із голосуванням у декількох штатах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тоже клоун Показати IP 15 Листопада 2020 21:37
І медреформу зупинив і корупцію побідив...
122 Показати IP 15 Листопада 2020 23:19
ви не можете забити в гугл-транслейт те, що трамп написав у твітер? де він визнав перемогу? він пише "він виграв лише в очах фейкомедіа". вчіть мови, браття, бо то біда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus