USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Трасу Ковель-Ягодин відремонтують за понад 270 млн

21 Вересня 2021 14:45
Понад 270 мільйонів гривень витратять на ремонт ділянки міжнародної траси Київ-Ковель-Ягодин.

Тендер на капітальний ремонт і реставрацію, оголошений Службою автомобільних доріг у Волинській області, відбувся 20 вересня.

Закупівля на виконання робіт з реконструкції автомобільної дороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин (на м.Люблін) на ділянці км 471+000 - км 474+000 була оголошена на суму 285,1 мільйона гривень. Проте під час електронного аукціону вартість виконання робіт знизилась на 11,4 мільйона.

Загалом у торгах брали участь троє учасників: ТОВ «Волиньдорбуд», ТОВ «Автомагістраль-Південь» та ТОВ «Луцькавтодор-сервіс». Найменшу суму (273,7 мільйона гривень) запропонувало підприємство «Луцькавтодор-сервіс».
Нагадаємо, трасу М-07 на ділянці Ковель-Ягодин мають розширити до чотирьох смуг. Про те, що дорогу таки ремонтуватимуть, восени минулого року обіцяли і в пресслужбі Офісу президента.

Читати ще: Як на Волині відновлюють трасу Київ-Ковель-Ягодин. Фото

Упродовж 2019-2020 років Службі автомобільних доріг у Волинській області вдалось реалізувати два проєкти-довгобуди – провести реконструкцію 7,5 км дороги І технічної категорії і відкрити для руху транспорту два проїзди, кожен з яких має дві смуги руху в одному напрямку. Йдеться про дві ділянки автодороги, реконструкція яких була розпочата ще в рамках підготовки до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012. Тоді ці ділянки було розширено до чотирьох смуг для руху (по дві у кожному напрямку), але всі роботи завершити не вдалось. На той час до Євро-2012 для руху було відкрито лівий проїзд, а правий відтоді лишався закритим.

У серпні на трасі Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) відкрили новозбудований лівий проїзд з двома смугами між селами Довгоноси і Старі Кошари Люблинецької територіальної громади.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фіма Показати IP 21 Вересня 2021 14:55
Автодор рулить.....кожен рік ремонти та вдосконалення.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus