USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Травма голови та численні гематоми: що відомо про стан дівчини, яку в Луцьку на тротуарі збило авто

13 Січня 2022 08:59
16-річна дівчинка, яка постраждала у дорожньо-транспортній пригоді у Луцьку, перебуває на лікуванні у Волинській обласній дитячій лікарні.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік.

Лікар зазначив, що до швидкої о 19:33 надходив виклик про те, що автомобіль здійснив наїзд на пішохода, який стояв на зупинці. На місце події відразу виїхала бригада швидкої допомоги. По приїзду медики надавали допомогу постраждалій дівчині. Попередньо лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні гематоми потилиці. Дівчину госпіталізували у Волинську обласну лікарню для надання подальшої допомоги.

Як зазначили у пресслужбі поліції Волині, постраждала дівчина – у віділенні неврології.

ДТП сталася 12 січня на перехресті проспекту Відродження та вулиці Софії Ковалевської в обласному центрі. Зіткнулися Volkswagen Passat, за кермом якого був 47-річний житель Рівненської області, та автомобіль Acura MDX, яким кермував 64-річний лучанин.
Досудове розслідування за фактом ДТП триває.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Січня 2022 18:12
Чи не зачасто в Луцьку збивають людей на тротуарі чи переході? і чомусь судилища та судді переходять на сторону не потерпілих? і чого б це?..
Патамушо до Анонім Показати IP 13 Січня 2022 19:09
Співчувають тому, що їм близьке, а по вулицях міста судді не ходять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus