USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Треба зробити там родзинку», – Ігор Палиця про Старий ринок

7 Вересня 2017 17:48
На місці Старого ринку слід зробити туристичну атракцію, яка дозволить залучати більше гостей в місто, які були б готові витрачати кошти на туризм.

Про це йшлося під час прес-конференції голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці 7 вересня.

На думку голови облради, на місці Старого ринку слід облаштувати площу, на кшталт таких, які зроблені в польському Кракові, Вроцлаві, інших Європейських містах. Разом з тим, зазначив, позбавляти людей права працювати не можна.

«Треба зробити таку родзинку, аби всі залишались ночувати там. В такому місці могли б продавати автентичні речі, в тому числі волинських майстрів, аби люди їхали сюди, відпочивали, витрачали гроші, милувались парком, а не бачили бруд», – зазначив Ігор Палиця та додав, що позбавляти людей права працювати не можна, тому підприємцям слід запропонувати альтернативу, куди можна перенести ринок.

«Разом з тим, я обіцяю, що в мене там не те що торгового центру, навіть крамнички жодної не буде», – резюмував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Я Показати IP 7 Вересня 2017 18:43
***...думаю ринок приносить більше доходів,чим "призрачні" туристи...зараз налетять куплені коментатори і будуть писати про історію,чи ще якусь лабуду,одноманітну..**** .хай торгують люди.облаштувати,довести до ладу і залишити в спокої!
1234 до Я Показати IP 7 Вересня 2017 19:00
приносить більше доходів, а ще більше він приносить сміття, бруду, пропаганди випити і т.д.! вам же маршрутку вже на новий ринок пустили! Щасливої дороги! Майстри теж хочуть торгувати виробами, а не шматтям та секондом. Трохи розвивайтеся, думайте не про одні доходи, а й про саморозвиток. Шановні підприємці - не в шматті щастя! дай вам Бог розуму та сили прийняти те, що ринок вже давно себе віджив.
Я до 1234 Показати IP 7 Вересня 2017 20:24
Чуть не забув,дай Бог тобі розуму
1234 до Я Показати IP 7 Вересня 2017 19:03
і до речі, мене ніхто не купував -з власної ініціативи висловлюю свою точку зору, оскільки все життя живу в центрі міста і весь час мене непокоїть проблема сміття біля ринку. нарешті наші депутати взялися за цю проблему , раніше важко було туди достукатися.
Я до 1234 Показати IP 7 Вересня 2017 20:05
Бідненький,як ти спиш,ти ж не відпочиваєш зовсім,весь свій час тебе непокоїть сміття,то вийди прибери,а ще краще знайди собі жінку,буде чим зайнятись.А тих хто сцить в тебе під домом ти теж ганяєш,чи боїшся виглянути?
Ти до Я Показати IP 7 Вересня 2017 22:42
Нічого собі! Я теж живу біля ринку, навідміну від тебе. І від цього гадюшника вже тошнить. Центр міста, а тут пяниці і бомжі. Так що ми не проплачені, а просто свідомі Лучани, які не хочуть свинарника під своїм домом, у виді старого ринку. А також покупців, які паркуються навпроти воріт і викидають сміття мені у двір!!!! А інколи і гадять під парканом!!
Я до Ти Показати IP 8 Вересня 2017 00:10
Ну да,я вірю тобі,змінив 123 на"ти",лікуйся!!!Надіюсь це виліковне
Ти до Я Показати IP 9 Вересня 2017 01:55
Нічого я не міняв!!! Але висновок кому з нас потрібно лікуватись, зробив)) Хочеш, я тобі знайду сотні, або тисячі людей з такою ж думкою про ринок як у мене. Чи ти думаєш, що страждає тільки одна чи дві людини від того базару?? Чи знову будеш доказувати, що я не я, а ти то ти??? То давай я скажу, що ти агент кремля, рускій мір пропагуєш. Тепер докажи, що це не так!
Я до 1234 Показати IP 7 Вересня 2017 20:09
Тепер я знаю що там треба зробити,поставити тобі пам'ятник!Ну правда,деколи тобі будуть гадити пташки на голову і собачки будуть пісяти під ноги,а взагальному буде приваблювати туристів і гостей...бла бла бла
Лучанин до Я Показати IP 7 Вересня 2017 21:11
Такому як зараз є ринку там не місце.
Я до Лучанин Показати IP 7 Вересня 2017 22:24
Так і я про це,я писав,його треба довести до ладу,облаштувати,зробити гарний вигляд...я теж засуджую сміття,треба зробити його більш сучасним і все,хай люди працюють,якщо і будуть туристи,то їм цікаво буде піти,походити,щось купити..це нормально
мешканець до Я Показати IP 8 Вересня 2017 11:36
так, туристам з хмельницького буде дуже цікаво купити хмельницький одяг з націнкою 200%, туристам з туреччини -турецький з націнкою 300%, а туристам з китаю -товари по 20грн. ото їм буде щастя, коли вони будуть мати так у можливість. а от про "піти походити" то взагалі насмішили. піти походити понюхати рибу та гнилі овочі та подивтися на завжди незадоволених продавців???????? ото чудове проведення часу для туристів. думаю, не кожен турист погодить піти туди походити -то буде для нього як атракціон "кімната жахів" по луцьки
100% до мешканець Показати IP 8 Вересня 2017 13:00
забули про туристів з Італії -для них наприклад труси дольче габана! а для туристів з інших країн Європи там взагалі рай - величезний вибір європейських брендів(хоча б/у, але все ж...) і бажано, щоб туристи ходили пішки, як тут пропонують, бо авто всеодно нема де поставити
Я до 1234 Показати IP 7 Вересня 2017 20:46
Петро,зараз є багато спеціалістів,психологів,психіатрів....які тобі допоможуть вирішити твою проблему,бо коли людину постійно непокоїть щось,то вона може з глузду з'їхати,задумайся над цим,ти ж не вилазиш звідси,чекаєш новин,можливо на тебе так вплинув твій саморозвиток і ти перерозвинувся?В любому випадку тобі треба обстежитись.
09 до Я Показати IP 8 Вересня 2017 09:04
ви -базарний маньяк!
лучанка до Я Показати IP 8 Вересня 2017 08:34
Для початку ЗВІЛЬНІТЬ АВТОСТОЯНКУ від буд базарних і забороніть торгівлю за межами базару. Усе має послідовність, прийшов в туалет спочатку зніми штани....
+ до Я Показати IP 8 Вересня 2017 09:03
Замок, така перлина і в такому гадюшнику! Ну і торгуйте собі щасливо на ГПЗ, і добитись того, щоб половина маршруток тим шляхом проїжджало і будуть їздити люди. Нарешті, потрібно виходити з радянської манери тулити периферійну інфраструктуру в центр міста. Приклад Польщі, центр - історична частина, передмістя - гіпермакрети, ярмарки, індустріальні зони.
Там Показати IP 7 Вересня 2017 21:42
Там встановити пам"ятник Бандері
Я до Там Показати IP 7 Вересня 2017 22:29
100%.Будемо з замку любуватись Бандері)))а біля загсу ринок)))
проти ринку Показати IP 8 Вересня 2017 09:48
думаю, більшість лучан, які народилися та живуть у Луцьку хочуть аби він виглядав достойно, а базар у старій частині дійсно цієї достойності не надає. Добре, що ми живемо уже не у 90-х роках і є багато можливостей купити продукти та одяг і для цього не потрібно йти на базар. Мінус -парковки немає, продукти продають прямо на асфальті, секонд хенд, якому там явно не місце. Думаю, варто побільше транспорту пустити до зупинки Новий ринок та всім переїхати туди. А на чудовому мусці зробити дійсно щось красиве та естетичне. Добре, що знайшлися інвестори, які прагнуть змінити місто на краще. Без ринку НІХТО не помре з голоду -це 100%!
за Показати IP 8 Вересня 2017 11:57
Гарна ідея! Надіюся, вона втілиться у життя
конструктив Показати IP 8 Вересня 2017 12:58
1. Ринок в цетрі звичайно треба але не в такому станні як зараз: - ліквідувати ту частину де секонд і інша хрень, на іі місці і розмістити ринок сувенірів і місцевих майстрів... - іншу частину вистроїти в культурні ряди і павільони (гарні прямі ряди). - частину ринку перености на гпз 2. якщо мало території то подивіться що біля замку є приватні будови які по доброму теж треба було б розібрати. На рахунок туристів з китаю та турції - бред, максимум поляки чи внутрішні туристи, ви спочатку про лучан думайте. всі зміни повинні відбуватись плавно з враховуванням інтерсів всіх зацікавлених сторін. Ринок то треба перенести на гпз, але це повинно робитись не галопом, а за 5-10 років. P.S. сам скупляюсь на старому (в основному продукты),самому не подобаєть той срач, але на старому (особливо літом) великий вибір овочів і фруктів якого нема в супермаркетах і в магазинах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus