USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Тренер луцького спортклубу «Воїн» став бронзовим чемпіоном Європи

1 Жовтня 2018 14:03
Тренер спортивного клубу «Воїн» Василь Корець нещодавно повернувся з Варшави з бронзовою перемогою на Чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби серед ветеранів. А цими вихідними він здобув «срібло» на Чемпіонаті Украни з самбо.

Про це повідомляє "Перший".

Його поїздка на ці змагання стала можливою завдяки підтримці Федерацій бойового самбо та ММА у Волинській області.

Василь Корець – чемпіон України, майстер спорту з греко-римської боротьби, який зараз працює у школі села Деревок Любешівського району вчителем фізкультури. Саме в цій школі в позаурочний час він тренує хлопців, навчаючи їх боротьбі.


Влітку цього року зал, в якому займаються вихованці Василя Кореця, став частиною спортивного клубу «Воїн». Його підтримка, за словами тренера, відчулася одразу.

«Завдяки фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та клубу «Воїн» у нашому залі з’явилося все необхідне – татамі, груші, боксерські рукавички, лапи…», - зауважив Василь Федорович.

Вже зараз у старшій групі займається 15-20 дітей, в меншій – близько 10.

«На власному прикладі знаю: якби батьки вчасно не віддали мене на навчання в Луцьк, то я б не мав можливості реалізувати свій спортивний потенціал, тому, якщо бачу у своїх вихованцях – потенційних чемпіонів, то хлопцям і їхнім батькам раджу переводитись до Луцька, адже тут – на базі клубу «Воїн» більше можливостей для подальшого розвитку спортсменів», - зізнається професійний борець.


Сам Василь Корець каже, що не полишає професійний спорт і часто виступає на чемпіонатах України серед ветеранів, однак, його мрія – захисти честь України на світовому рівні, взяти участь у Чемпіонаті світу з греко-римської боротьби, який цьогоріч відбудеться в російській Пермі.

«Це надто дорого, треба більше тисячі доларів на участь в чемпіонаті, але маю надію, що колись таки зможу виступити і на такому рівні», - поділився сподіваннями Василь Федорович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus