USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині спортивний клуб «Воїн» відкрив для дітей ще один спортзал

14 Липня 2018 16:00
На базі загальноосвітньої школи в селі Деревок, що в Любешівському районі, члени луцького спортивного клубу «Воїн» презентували зал для занять із боротьби. Передбачено, що діти тренуватимуться там абсолютно безкоштовно.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини тренер спортивного клубу «Воїн» Сергій Поліщук, відкриття спортивного залу, яке відбулося 12 липня, стало можливим завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», а також підтримці Федерації змішаних єдиноборств України та Федерації бойового самбо України у Волинській області.

Сергій Поліщук поділився, що історія, котра й сприяла теперішній презентації спортивного залу в селі Деревок, насправді розпочалася ще два роки тому, коли майстер вищої категорії Василь Корець скерував на тренування своєму другу, майстру спорту міжнародного класу з бойового самбо, старшому тренеру СК «Воїн» Олександру Зіньчуку двох своїх перспективних вихованців із села Деревок – Юрія та Івана Пасічів.

«На сьогодні брати є чемпіонами та призерами кубків України з бойового самбо та ММА», – зауважив Сергій Поліщук.

Він додав, що, своєю чергою, село Деревок близько півтора року тому втратило єдиний зал, де діти займалися боротьбою. Тож хлопці зі СК «Воїн» ініціювали облаштування відповідного майданчика в спортивному залі сільської школи. Це стало можливим завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та Ігорю Палиці особисто, нардепу, заслуженому майстру спорту України Юрію Савчуку та члену виконкому Луцької міської ради, громадському діячу Ігорю Алексєєву.
Так, аби заняття з боротьби стали можливими для оновленого залу закупили борцівський килим, боксерські мішки та екіпіровку для занять боротьбою.

«Завдяки налагодженій співпраці, зокрема між СК «Воїн» та громадою Деревка, навіть у невеликих селах діти мають змогу займатися улюбленими видами спорту, розвиватися, досягати високих результатів», – наголосив Сергій Поліщук. Та додав, що зацікавленість заняттями висловлює переважна більшість дітей Деревка.

Окрім того, СК «Воїн» висловлює подяку за підтримку завучу школи села Деревок Галина Пасіч, помічнику народного депутата Ірини Констанкевич Сергію Неймарку та директору Луцького правознавчого ліцею Анатолію Дудичу.

Подібні заходи відбуваються в межах реалізації соціальної програми СК «Воїн», Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», Юрія Савчука та Ігоря Алексєєва «Воїнами не народжуються».

Відразу ж у день відкриття залу старший тренер Олександр Зінчук провів показове тренування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 14 Липня 2018 21:53
А де будуть проводитись уроки фізкультури?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus