USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тренер з Луцька – про те, чи важливе харчування, коли тренуєшся в спортзалі

3 Лютого 2019 13:40
Якщо людина ходить тренуватися у спортзал, то 60% кінцевого результату залежить від її харчування, тому необхідно раціонально підходити до вибори їжі в раціоні.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів луцький тренер Роман Зелінський.

Він наголошує, що залежно від того, з якою метою людина приходить в зал – схуднути, набрати м’язеву масу, покращити свою витривалість або збільшити фізичну силу, потрібно підбирати комплекс раціонального здорового харчування.
«Також велику роль відіграє метаболізм. Неправильне ж харчування, тобто надлишок калорій чи не достатній калораж, сприяє тому, що людина починає тренуватися і набирає ще більшу вагу, або заняття в залі не дають взагалі жодного видимого результату. Головне тут самоконтроль та дисципліна.

Маю клієнтів, з якими практикуємо наступне – все, що вони їдять протягом дня, фотографують та надсилають мені. Я ж надаю свої коментарі та рекомендації щодо поєднання продуктів та їхньої обробки», - розповідає тренер.

З його слів, від харчування залежить 60% результату.

Вже завтра читайте повну версію інтерв’ю на електронних сторінках ІА Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus