USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Розбійний напад на Волині: троє киян у масках, погрожуючи пістолетом, пограбували чоловіка

22 Жовтня 2018 14:44
У Маневицькому районі правоохоронці затримали трьох киян за підозрою в розбійному нападі, інформує прес-служба волинської поліції.

Зловмисники проникли до будинку волинянина та, застосовуючи фізичну силу, заволоділи грошима потерпілого. Усіх трьох затримали в порядку ст. 208 КПК України. Відомості внесли до Єдиного реєсру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Повідомлення про злочин до диспетчера служби «102» поліції Волині надійшло сьогодні близько 4 години ранку. В Манецькому районі троє зловмиснків у масках проникли до орендованого 39-річним жителем Луцька будинку. Вони зв’язали чоловіка, та, погрожуючи пістолетом, заволоділи значною сумою грошей.

За скоєння розбійного нападу слідчі ГУНП у Волинській області в співпраці із працівниками СБУ затримали трьох жителів Києва. Одного із них уже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення умисного вбивства.

Поліцейські вилучили у зловмисників пістолет і ніж, а також, викраденні гроші.

«Усіх трьох правопорушників затримали в порядку ст. 208 КПК України. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали криміналье провадження за ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Нині, вирішується питання щодо оголошення підозри затриманим та обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у вересні слідчі-детективи головного управління Нацполіції в області завершили досудове розслідування в справі щодо групи із п’яти осіб, які займалися розбоєм, катуванням, вимаганням та незаконним заволодінням автотранспортом. Матеріали кримінального провадження скерували до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 22 Жовтня 2018 18:31
А мордяки де, чому непоказують лиць, своїх "героїв" потрібно впізнавати на вулицях, щоб в подальшому знати, що очікувати!
Хрен собачий Показати IP 22 Жовтня 2018 22:05
Діяли по "наводці". Припертися з Києва в глухе поліське село і знайти там лучанина з грошима, а не бідового сільського дядька в якого з багатства корова і три курки, це не проста удача.
Петручіо Показати IP 23 Жовтня 2018 12:20
Ви не впізнали "активістів" ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus