USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Трупи курей на вулицях волинського села. Хто понесе відповідальність?

18 Червня 2019 15:33
За фактом забруднення проїжджої частини села Мокрець мертвою птицею правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення, який скерували до суду.

Так, у неділю, 16 червня, Василь Гут на своїй сторінці у Facebook повідомив, що в пік спеки вулицями села Мокрець, що в Турійському районі, «розгубили» кілька тушок здохлих курей.

Чоловік вказав: «Цією подією займається поліція, складені адміністративні протоколи, винні будуть притягнуті до відповідальності, окрім цього, до власників цього «добра» будуть застосовані інші заходи».

Як зазначив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини місцевий мешканець Сергій Власюк, під час руху вулицями села в автівки, яка перевозила тушки курей, відкрився причіп.

«Місцеві зупинили автомобіль, викликали поліцію, яка змусила водія позбирати трупи», – сказав Сергій Власюк.
Як розповів ІА Волинські Новини керівник Турійського відділення поліції Анатолій Дружук, мертва птиця належала одній із птахофабрик Волинської області.

«Працівники поліції виїхали за викликом громадян, задокументували правопорушення і склали протокол відповідно до ст. 139 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення». Протокол направлено до суду», – зазначив Анатолій Дружук.

Також він повідомив, що поліція скерувала лист до екологічної інспекції, аби та ініціювала перевірку щодо дотримання екологічного законодавства і у випадку виявлення порушень вжила необхідних заходів.

Окрім того, поліція зобов’язала водія прибрати розкидані дорогою тушки курей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Галина Показати IP 18 Червня 2019 16:23
Трупи курей везли до Вол-Волинського на утилізацію, водій поніс покарання (штраф) по своїй необачності що привело під час руху відчинення борта кузова. Василю а якщо ти такий справедливий став би і поміг шоферу у даній ситуації.
Анонім до Галина Показати IP 18 Червня 2019 18:13
Мабудь,активіст...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus