USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинський райценр прийшов новий інвестор

29 Квітня 2015 08:00
Новий господар у Турійському районі готовий взяти усі землі, які зараз поросли бур’янами й диким лісом, аби на них розпочати сільськогосподарську діяльність. Уже цього тижня відбудеться зустріч бізнесмена, влади і селян.

У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини про ситуацію розповів директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко.

«У середу я і голова Волинської обласної державної адміністрації виїжджаємо в Турійський район. Там з’явився господар, який готовий взяти для обробітку усі землі, навіть ті, які вже майже вийшли із фонду сільськогосподарських, бо заросли деревами. Зауважу, що потрібні величезні фінансові ресурси, аби знову перетворити ті ділянки на родючі ґрунти, але аграрій готовий вкладати кошти», - інформує посадовець.

Він також додав, що у цій роботі роль влади – посередник, мовляв, інвестор вже працює й готовий розвиватися, але люди з острахом ставляться до нових аграріїв, тому потрібно сприяти процесу порозуміння.

«Якщо селяни дозволять, то в Турійському районі всі землі почнуть обробляти», - резюмував Горбенко.

Нагадаємо, раніше ІА Волинські Новини повідомляло, що в області є майже 170 тисяч гектарів земель, що жодним чином не використовуються.

Зі слів директора департаменту АПК, такі землі є в кожному районі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗА НЕОБРОБЛЕНІ ПАЇ ВОЛИНЯН МОЖУТЬ ШТРАФУВАТИ

Раніше інформували й про те, що на Волині польські господарі хочуть обробляти більше земель, а ковельчани не можуть забрати свої паї з господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ooo Показати IP 29 Квітня 2015 08:23
на яких лохів розрахована стаття. цей чудо ІНВЕСТОР забере собі землі і обробить їх під самі помідори.
оля Показати IP 29 Квітня 2015 08:25
Скажiть хто це i ми скажемо чи погоджуемося.
знахабнілий до оля Показати IP 29 Квітня 2015 08:32
вам ясно сказали новий інвестор він же і новий господар, а також відомий як людина загадка і дуже широко відома особа в вузьких кругах. але я думаю селяни підтримають бо дуже люблять інтригу.
123 до знахабнілий Показати IP 29 Квітня 2015 10:34
"Прошка, поди сюда - барин приехали, видеть желают..."
кокс Показати IP 29 Квітня 2015 08:27
я як НОВИЙ ГОСПОДАР також хочу взяти всі порослі буряном землі тільки бажано в луцькому районі, буду їх обробляти, розприділяти, продавати, ТО ДО КОГО МЕНІ ЗВЕРНУТИсь *??????????????????????????????
ооо Показати IP 29 Квітня 2015 08:37
пикольно звучить "У середу я і голова Волинської обласної державної адміністрації виїжджаємо в Турійський район. Там з’явився господар, " ВОНИ ВЖЕ НАЙШЛИ СОБІ НОВОГО ГОСПОДАРА АЧОГО ДОСЯГНУВ ТИ ;))))
земля Показати IP 29 Квітня 2015 11:21
Живiть по-новому.
Бандеровець Показати IP 29 Квітня 2015 13:09
Чи не Володимир Волинська птахофабрика случайно цим інвестором збирається бути?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus