USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Три головні умови щасливого життя*

11 Червня 2019 08:00
Здоровий спосіб життя, повноцінний відпочинок і сон, життя подалі від міської метушні - це гарантія нашого здоров'я.

Ваші шанси на довге і щасливе збільшуються, якщо ви:

- збільшуєте фізичну активність,

- проводите більше часу на свіжому повітрі,

- більше спілкуєтесь з близькими.

Згідно з даними американських дослідників з технологічного університету штату Массачусетс, це основні фактори, які продовжують тривалість життя



У Луцьку ЖК «Сімейна Фортеця» будувався спеціально для тих, хто думає про своє здоров'я і хоче жити довго, а головне якісно.

Новобудова розташована неподалік лісу. У будь-який зручний момент ви можете влаштувати відпочинок з сім'єю, потішити родину затишними душевними посиденьками, матимете прекрасну нагоду розпочинати свій день з ранкових прогулянок на свіжому повітрі. Ба більше, для любителів прогулянок на велосипеді - тут безліч крутих маршрутів, які можна вивчати щодня.

Якщо у вас є велосипед, то ось вам декілька цікавих пропозицій:

- найдовший велосипедний маршрут складає 50 кілометрів. Багатьом сподобається шлях, починаючи зі Струмівки через ліс до села Лище, де, до речі, є гарний ставок. Тут можна порелаксувати або порибалити. Далі маршрут пролягає через ліс до села Гаразджа.

- найкрутіший маршрут - це зі Струмівки через Гаразджу на «Воротнівське лісництво». Це мабуть найчудовіше місце. Його ще називають «маленька Швейцарія». Тут є спеціально облаштовані місця для відпочинку та спостереження за життям дикої природи.



Життя - це не лише буденні справи, метушня, рутина робота чи черги в магазині. Життя - це, першою чергою, комфорт і відпочинок.

Це можливість проводити час з родиною, не плануючи відпусток чи вихідних, а, наприклад, щовечора.

Якщо ви цінуєте якість та комфорт - купуйте квартиру в ЖК «Сімейна Фортеця». Ви зможете урізноманітнити своє дозвілля не докладаючи надзусиль.

P.S. Один з керівників компанії-забудовника «ВолиньНафтоБуд» подарував квартиру в Струмівці на весілля своєї доньки! Батьки поганого своїй дитині ніколи не подарують! Чи не так?

Не втрачайте більше ані секунди - вибирайте потрібний варіант на сайті fortecya.lutsk.ua. За детальною інформацією телефонуйте (066) 104-04-04
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus