USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Три кілометри автошляху на Ратнівщині відремонтують за 25 млн

23 Червня 2020 21:56
До кінця наступного року заплановано здійснити поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення О 031273 КПП «Самари»–Язавні–Теребовичі–Підлужне–Гірники–М-19–Жиричі–Тур–КПП «Тур» Ратнівського району Волинської області.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило державне підприємство «Служба автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 12 липня, аукціон, своєю чергою, розпочнеться 17 серпня.

Очікувана вартість робіт становить 25 299 044 гривні.

За цю суму планують відремонтувати ділянку дороги від 19,1 до 22,1 кілометра.

Поточний середній ремонт автошляху включатиме підготовчі роботи й демонтаж тротуарів, дорожніх покриттів, розробку ґрунту, планування укосів і основи земляного полотна, висівання багаторічних трав, влаштування водопропускної труби, засипання траншей і котлованів, підсилення наявного дорожнього одягу, розлив бітуму, влаштування нового дорожнього одягу, у тому числі на зупинці і заїзній кишені, облаштування посадкового майданчика, встановлення обмежувальних металевих стовпчиків, монтаж автобусних зупинок, улаштування з’їздів, викладення тротуарів бруківкою, влаштування стримувального та бар’єрного огородження, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків і сигнальних стовпчиків.

Серед кваліфікаційних вимог до учасників торгів – довідки про наявність обладнання та матеріально-технічної бази та технологій, власного або орендованого асфальтобетонного заводу, з якого буде поставлятися асфальтобетон для виконання робіт, працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus