USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Три кілометри дороги Луцьк–Тарасове відремонтують за понад 35 млн

13 Червня 2020 16:17
За півтора року хочуть відремонтувати автомобільну дорогу С 030801 Луцьк–Тарасове Луцького району Волинської області.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 19 червня, а 22 червня розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість ремонту становить 35 449 782 гривні.

Йдеться про ремонт відрізку протяжністю три кілометри.

Роботи включатимуть розбирання тротуарів, демонтаж дорожніх знаків, перенесення опори зв’язку, розчищення траси від насаджень, планування земляного полотна, улаштування ланок залізобетонних водопропускних труб, ремонт горловин оглядових колодязів, встановлення водовідвідних лотків, улаштування асфальтобетонного дорожнього одягу, облаштування автобусних зупинок, улаштування залізобетонних підпірних стін, облаштування з’їздів, тротуарів із бруківки та тактильної плитки, велосипедної доріжки, встановлення пішохідного огородження та дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, влаштування зовнішнього освітлення дороги.

Капітальний ремонт планують завершити до кінця наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бульба Показати IP 13 Червня 2020 17:36
Тарасове район де живе Філюк суддя КСУ - має два маєтки і ставки, колишній прокурор Гіль, прокурори і чиновники!!! Їм бідненьким треба обовязково покращити умови!!
УСІМ Показати IP 13 Червня 2020 18:06
ото да!!!! так тримати пане голова ОДА та твоя команда, один дерибан, ще тільки дороги до таросавого нема???? порахуйте скільки ямкового ремонту можна зробити за 35 мільйонів????? Зеленський або працюй або пиши заяву!!! сором!!!
Житель Показати IP 13 Червня 2020 18:37
Між іншим, це ще і дорога до лікарні. Всім не вгодиш, і зразу всі дороги не поремонтуєш.
небайдужа Показати IP 13 Червня 2020 20:18
ця дорога потребує ремонту і реконструкції в цілому, оскільки дуже ризиковано на даний час там ходити пішоходам, особливо коли розминаються дві машини, а ще й в темну пору доби, хоч в кущі стрибай, щоб не під колеса. Звісно, хто не користується цим відрізком сполучення, тому й непотрібна буде ця дорога) а хто кожного дня долає ці 3км сполучення, той розуміє для чого ця робота, Всім хорошого настрою і удачі в починаннях!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus