USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Три причини довірити красу Clarins*

4 Серпня 2020 09:28
Буває просто косметика, а буває ефективна косметика з ім'ям та історією. Перший в світі крем для шкіри навколо очей розроблений в Інституті краси французького концерну Clarins. Створена в 1954 році компанія відрізняється ретельним вивченням ефективності косметичних засобів. Догляд за шкірою Clarins - це впевненість в красі на довгі роки.

Рослинні екстракти

У компанії працюють кілька лабораторій з вивчення та оцінки ефективності натуральних і синтезованих інгредієнтів косметики для догляду та anti-age косметики. В інноваційних продуктах концерну задіяно до 250 рослинних екстрактів, вичавок, есенцій, мінералів, вітамінів і мікроелементів.

Багато компонентів косметики Clarins - екзотичного походження:

- диня канталупа входить до складу UV Plus, захисного флюїд-екрану для шкіри обличчя SPF 50;

- баланітес єгипетський включений в регенерируючі денні та нічні креми Extra-Firming;

- маррубіум - в складі живильної антивікової серії Nutri-Lumiere;

- рододендрон - в складі лінії з поживного, матуючого, освіжаючого і тонізуючого кремів My Clarins;

- житняк - серед компонентів сироватки з ліфтинг-ефектом V Shaping Facial Lift.

У золоту серію засобів від Clarins входить масло Tonic, яке прискорює метаболізм, сприяє регенерації, відновлює еластичність і свіжість втомленої шкіри.

Інновації

Багато зі звичних засобів косметологів придумані саме в лабораторіях Clarins. Розроблений технологами компанії комплекс Anti-Pollution протидіє негативному впливу навколишнього середовища на стан шкіри. Він входить до складу денних ліній для дошляду та тональних кремів. Компанія першою запропонувала жінкам антицелюлітні та ліфтинг-засоби з доведеною дією.

Прагнення до досконалості

Принцип роботи компанії - будь-яка формула препарату залишається відкритою для додаткових досліджень і поліпшень.

Розроблена в 1985 році двофазна сироватка Double Serum вважалася еталоном догляду: вона стимулювала 5 функцій шкіри: зволоження, насичення киснем, харчування, захист і відновлення. Продукт пройшов кілька фаз поновлення. Зараз на ринку представлено 8-е покоління сироватки.
Сучасні вчені привносять в легендарні формули нові характеристики. Крем для рук Jeunesse des Mains тестували понад 150 разів, поки не отримали унікальний продукт, який продовжує молодість шкіри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Катерина Показати IP 6 Листопада 2020 12:55
Дякую за цікавий огляд косметичних засобів Кларинс. А можете зробити обзор доглядових косметичних засобів від Фармасі. Останім часом їх часто радять. Але в мене нема впевненості щодо якості. Буду вдячна за огляд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus