USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Секрети ефективного догляду за шкірою обличчя з Theramid*

3 Листопада 2023 13:11
Theramid – революційні продукти для вашої шкіри. Іспанський бренд лабораторії Niche Beauty Lab чудово себе зарекомендував. Продукти цієї торгової марки представлені на сайті KrasotaShop і характеризуються високим рівнем якості та безмежними можливостями для догляду за шкірою.

Продукція Theramid для догляду за шкірою обличчя

Компанія Theramid постійно розвивається, пропонує найкращі засоби для догляду за шкірою. У складі косметики використовують клінічно перевірені інгредієнти: вітаміни, пептиди, азелаїнову кислоту, ретинол. Ви отримуєте не просто б'юті-продукт, а високоефективний засіб, який дає результат у довгостроковій перспективі. Крім цього, косметика для обличчя Theramid має інші переваги.

Ретельно продумана і скомбінована суміш природних компонентів сприяє очищенню і живленню шкіри.

Є багатий вибір косметики для різних типів шкіри.

Товари виробляють з використанням передових технологій у сучасних лабораторіях.

Б'юті-продукти безпечні для використання і не спричиняють подразнення або алергічних реакцій.

Засоби орієнтовані на комплексний підхід і включають антивіковий крем, омолоджувальну, зволожувальну сироватку та інші продукти. Цілеспрямована антивікова процедура з кремом для зони навколо очей одночасно глибоко зволожує, оживляє, а також зміцнює шкіру. У результаті зменшуються набряки і темні кола. Антивіковий крем здатний розгладити тонкі заломи і зморшки, звужує пори, заспокоює шкіру.

Натуральні компоненти засобів допомагають зволожувати та живити шкіру, захищаючи її від старіння. Сироватки швидко засвоюються та мають омолоджувальні властивості.

Секрети ефективного догляду з використанням Theramid

Щоб досягти потрібного результату, необхідно правильно вибирати і використовувати косметику, дотримуватися правил.

Підбирайте косметику відповідно до типу і стану шкіри.

Дотримуйтесь послідовності догляду. Починайте свій день з очищення шкіри, а закінчуйте захистом і живленням.

Використовуйте засоби в потрібній кількості.

Будьте терпеливими. Для досягнення бажаних результатів потрібен певний час.

Щоденний догляд за шкірою від Theramid повністю змінить її зовнішній вигляд, зробить більш пружною, гладенькою та осяйною.

Компанія використовує сучасні технології у виробництві своїх продуктів. Спеціальні методи нанесення забезпечать оптимальне проникнення інгредієнтів у шкіру. У комплексну програму для догляду за шкірою можна включити різні засоби: креми, сироватки, емульсії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Листопада 2023 16:17
Ну і ціни... Vichy, Coudalie - це якийсь ширпотреб в порівнянні з цими супер-пупер кремами і сиворотками. Ще й пропонують лінійку взяти. Хіба, гаража продати, то вистачить на квартал? З дуба рухнули. Якби були такі реально дієві засоби, то косметологам і хірургам естет. медицини треба звільнятись і йти в дистрибьютори

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus