USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Максимальний ефект: догляд за шкірою з дерматокосметикою CeraVe*

16 Листопада 2022 09:05
Погодьтесь, що приймання душу та повсякденний догляд принесе більше користі з мультифункціональною дерматокосметикою нового покоління. Розроблені спільно з дерматологами засоби догляду за шкірою обличчя та тіла CeraVe з керамідами – приклад мультифункціональності. Міжнародному бренду довіряють у 30 країнах світу. Наразі продукція CeraVe доступна і в Україні.









Кераміди для шкіри входять до кожної формули засобу CeraVe






Кераміди – це незамінні жирові сполуки, що відповідають за живлення клітин. Вони становлять 50% міжклітинного матриксу дерми та епідермісу. Від кількості керамідів залежить не лише краса шкіри, але й, головне, – захист. Шкірні покриви протистоять вірусам, бактеріям, інфекціям, ультрафіолету. Дерматокосметика CeraVe містить три незамінні кераміди 1, 3, 6-II, поповнюють дефіцит ліпідів, допомагають шкірі відновити функції захисту.











Дерматокосметика CeraVe оптимальна для схильної до атопії шкіри






Атопічний дерматит, екзема, псоріаз, опіки та алергії викликають ушкодження шарів епідермісу, лущення, свербіж, провокують запальні процеси. Делікатний догляд за шкірою від CeraVe безпечний та корисний для пошкодженої шкіри:

- живить клітини керамідами, сприяє регенерації шкіри, відновленню захисної мантії;

- не містить механічних скрабів, ексфоліантів, штучних ароматизаторів, здатних пошкодити ніжну шкіру;

- у складі засобів для очищення та зволоження бренду вітаміни, мінерали, ліпіди з антибактеріальним, протизапальним, омолоджувальним, ліфтинг-ефектом.

Зволожувальний крем з керамідами та інші засоби догляду за шкірою CeraVe (веганські, гіпоалергенні, універсальні) показані для дітей від 3-х років.











Технологія MBE забезпечує пролонгований догляд за шкірою






Як діє звичайна косметика: ви нанесли крем або молочко, клітини атакувала величезна доза жирів та вітамінів. Частина не засвоюється, жирні елементи забили пори, з'явилися вугри та комедони. Дерматокосметика CeraVe має пролонгований період вивільнення корисних речовин:

- запатентована формула мультивезикулярної емульсії МВЕ містить поживні частинки у нанокапсулах.

- після потрапляння у шкіру інкапсульовані речовини поступово вивільняються рівномірними мікродозами.

Результат: протягом кількох годин після застосування очищувального гелю, міцелярної води або нічного зволожувального крему з керамідами CeraVe клітини отримують корисне дозоване живлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus