USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Три роки рідні розшукують зниклого безвісти кіборга з Волині

19 Січня 2018 13:35
Волинська родина три роки розшукує зниклого безвісти кіборга Юрія Ковальова. Востаннє його бачили під час обстрілів Донецького аеропорту.

Про це розповів брат зниклого Андрій Ковальов, інформує "Волинь24".

Брат кіборга розповів, що Юрій Ковальов зник 19 січня 2015 року. 18 січня зранку він виходив на зв'язок, потім зв'язок з ним зник. Юрій Ковальов служив у 80-ій аеромобільній бригаді, 7 роті, 3 взводі. Востаннє телефонував з Донецького аеропорту.



Після зникнення брата Андрій Ковальов пішов в СБУ, де йому сказали написати заяву. Але її не прийняли і сказали йти в поліцію.

"На нього відкрили кримінальну справу. Потім дзвонили до слідчого, але там не шукали і нічого не знають. Писали до Президента, але ніякої реакції", - каже Андрій Ковальов.

Андрій Ковальов каже, що після зникнення брата приблизно через 4 місяці хтось дзвонив до його батька, назвався Юрою і сказав, що він живий.

"Дзвінок запілінгували з Ростовської області, село Ленінське, десь біля Глухова. Але жодних пошуків далі не проводили, бо тоді були обстріли якраз. І ось нещодавно мама дзвонила в СБУ, там сказали, що так, в них є така інформація, але пошуками не займаються. Шукають тих, про кого більш-менш шось точно відомо", - розповідає брат зниклого.

За інформацією Маневицької РДА, Юрій Ковальов народився у селі Криничне Маневицького району у 1992 році.

Родина зниклого кіборга просить усіх, хто щось знає про долю Юрія, телефонувати за номером 0988557213 (Андрій Ковальов).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Міг Показати IP 19 Січня 2018 17:49
Би трохи і Ковальчук з Любешова посуєтитись. Він за ато і героя і генерала отримав , отримав і квартири у Льовові і Житомері.І він ніби трохи керував 80 бригадою.Нехай ще до нього звернуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus