USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Три тисячі за 2 години: повія розповіла, як працювала на луцького гінеколога-сутенера

21 Вересня 2022 21:32
У Луцькому міськрайонному суді продовжують розгляд справи відомого луцького лікаря акушера-гінеколога Василя Стефанюка, якого спіймали на тому, що він підробляв сутенером.

14 вересня в суді допитали свідка – дівчину, яку Василь Стефанюк підшукав для надання клієнтам сексуальних послуг, інформує Конкурент.

«Коли було потрібно, дзвонили до мене попередньо. Казали що, є хлопці, щоб надавати сексуальні послуги», – розповідає свідок.

Як повідомила дівчина у суді – послуги сексуального характеру вона надавала у готелях чи лазнях, які для неї та клієнта бронював Василь Стефанюк. Усіх епізодів вона пригадати не змогла, бо, зізнається, їх було дуже багато.

Щодо вартості та тривалості наданих послуг, то 3 тисячі гривень коштували 2 години.

Нагадаємо, в травні минулого року злочинну сутенерську діяльність припинили оперативники міграційної поліції Головного управління Національної поліції в області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції.

Було встановлено, що 53-річний лучанин, працівник однієї з лікарень, пропонував потенційним клієнтам жінок для надання оплатних сексуальних послуг. Грошова винагорода становила від 800 до 1,5 тисячі гривень, залежно від віку жінок, які надавали такі послуги. Окрім того, чоловік домовлявся про місця зустрічей та бронював готелі й сауни.

За злочинну діяльність із кожного клієнта лучанин отримував свою частину грошової винагороди – від 300 до 500 грн. Тоді зловмиснику оголосили про підозру за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжний захід – домашній арешт. Ще раніше лікар отримав умовний термін з випробуванням на три роки.

Детальніше – у відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
феміда Показати IP 22 Вересня 2022 00:19
тепер дівчина мабуть піде працювати на кромберг,а чого раніше не йшла? мабуть женіха шукала...
Богдан Показати IP 22 Вересня 2022 00:30
Нещасні дівчата....
Емігрант Показати IP 22 Вересня 2022 07:59
А номер телефона тієї пані забули вказати.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2022 12:05
легалізувати цю святу професію церковники не дозволяють?
Степан Показати IP 22 Вересня 2022 14:41
Чого назавли прізвище лікаря , який брав 300 грн, а прізвища чиновників , які зроблять аварію з смертельним випадком чи взятку візьмуть, то там всі інкогніто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus