USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Це чергові провокації», – муніципали спростовують інформацію про демонтаж кіосків

17 Вересня 2018 17:59
Демонтаж об'єктів торгівлі чи жодні інші дії на вулиці Замковій не планувалися. Про це заявила директор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська.

З її слів, хтось «запустив» незрозумілу інформацію, мовляв, муніципали в ніч на 15, 16 чи 17 вересня будуть зносити тимчасові споруди на вулиці Замковій. Хто і для чого це зробив, каже керівниця муніципалів, невідомо.

"Ми вважаємо, що це чергові провокації пана Ігоря Дильова, який дуже часто любить роздувати сенсації на рівному місці.

Наразі департамент муніципальної варти не планує проводити жодних демонтажних робіт на вулиці Замковій. У нас є свої плани. Нині ми здійснюємо демонтажні роботи парканів та сараїв в Старому місті на вулиці Караїмській, про що свідчать наші інформаційні повідомлення на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook. Ми вичищаємо місто від старих занедбаних споруд і після демонтажів, відновлюємо благоустрій територій.

Не за горами зима, тому нам необхідно демонтувати максимальну кількість старих трухлявих парканів, які роблять наше місто непривабливим, аби не повертатися до цієї теми уже восени наступного року. Разом з тим не можна залишати на територіях загального користування аварійні сараї. 1 вересня діти пішли в школу, а до нас надходила маса звернень від лучан, які просять демонтувати ці об’єкти, адже діти там гуляють та граються. Це пріоритетне завдання департаменту", - йдеться у повідомленні на сторінці муніципалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 18 Вересня 2018 10:24
Та там на тій Караїмській вже 2 тижні мудохаються з одним нещасним деревяним сарайчиком. Не мають чим зайнятись
Вася Показати IP 18 Вересня 2018 10:24
Лазять там як приблуди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus