USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Це на 8 березня? Іво Бобула в Луцьку задарували квітами. Фоторепортаж

8 Березня 2023 11:20
Легендарний маестро української естради Іво Васильович Бобул вчергове завітав до обласного центру Волині зі своїми хітами. Найкращий співак України, як говорить сам Іво Васильович, вдруге за пів року подарував лучанам свої легендарні хіти.

Цього разу артист виступив у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка у рамках концертної програми із символічною назвою «І буде день, і буде Перемога!»

Минулого разу всіма улюблені і знані хіти лунали у Луцьку в жовтні, але Іво Бобул переживає все нові і нові хвилі популярності. Тому співак вчергове приїхав до волинян, які заповнили зал драмтеатру.

Читати ще: Осінь прийшла, а липи розцвіли: легендарний Іво Бобул запалив у Луцьку. Фоторепортаж

«Я вітаю вас!» – вигукнув своє фірмове привітання Іво Васильович на початку виступу, побажавши лучанам перемоги, щастя та добра.
Відзначимо, що концерт відбувався на підтримку ЗСУ, тож Іво Бобул закликав поціновувачів своєї творчості допомогти нашим воїнам, виконавши пісню «Україно».

«Я нового вам нічого не скажу. Те, що я хочу вам сказати, передавалося тисячоліттями від матері до сина, від батька до доньки. Ми знаємо, що Україна була, Україна є і Україна буде!» – наголосив виконавець.

Вже після першої пісні на сцену виходили фанати, аби отримати автограф та зробити селфі зі співаком. Чи не після кожної композиції артисту дарували букети і жінки, і чоловіки.

«Це на 8 березня?» – пожартував Іво Васильович після чергового подарунку.
Загалом співак, на відміну від попереднього виступу в Луцьку, був не таким багатослівним – цього разу за нього говорили його легендарні пісні. Він традиційно розкачав публіку хітами «Розмова з тобою» та «Все золото світу».

Також Іво Бобул шукав «зоряні сади, зоряну любов, зоряні світи» та «прокладав кладку» до серця Марічки. Він все ж знайшов кілька миттєвостей, щоб поспілкуватися з публікою, розповівши анекдот про наркоманів. А коли один із фанатів почав вигукувати, щоб маестро заспівав «Берег любові», той відповів: «Не переживай, до «Берега любові» ще допливемо».

Звичайно ж, виступ легенди не міг обійтися без композицій «Осінній сад», «Минає день, минає ніч», «Два кольори», а насамкінець заспівав «А липи цвітуть».
Публіка не збиралася просто так відпускати артиста, кілька разів викликаючи його на біс. Тож фанати вдруге під час виступу відривалися, «ідучи знову на душевну розмову» зі співаком. До «Берега любові» так і не допливли, адже цю пісню потрібно співати дуетом, відзначив Іво Васильович.
«Щоб заслужити такі оплески, треба пахати», – подякував лучанам співак після кількох виходів на біс та з потом на чолі покинув сцену.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Здоровий глузд Показати IP 8 Березня 2023 14:51
"Легендарний маестро" як виявляється, "ватник " і адепт "руского міра". Подивився відео Тетяни Микитенко ("Рагулівни"). Такий собі "любитель" медведчуковських каналів, Ані Лорак, і Ганни Герман.
До здорового глузду Показати IP 8 Березня 2023 16:32
Кожна людина має своє право на вибір
Олег Показати IP 8 Березня 2023 16:37
Дочекався дід Іво слави і заробітку! По вісім раз в рік в Луцьк їздити!
Фанат Показати IP 8 Березня 2023 21:45
тупо фанера, те саме можна через аудіо пристрої послухати, зі свого тільки ,я вітаю Вас, і анекдот.
Фанат Показати IP 8 Березня 2023 21:57
І до слова, дуже розчарований виступом, за такі гроші і повний фактично зал молоді, яка чекала чогось хорошого вийшла дискотека, можна було би і трішки напнутися ДІДОВІ!!! Хоча б взяти кілька лабухів які вдавали типу якусь гру на інструменті а від втоми місцями просто стояли вже навіть нічого не вдаваючи, звук жахливий. занадто вже гучно фанера йшла і то студійка зализана, одним словом шкода втраченого часу. P.S. Вперше потрапив на концерт, так як попередні рази не виходило,і надто вже ним розчарований... Ліпше би пішов на А. МІРЗОЯНА там хлопці вживу викладались.
Шарій Поц до Фанат Показати IP 9 Березня 2023 06:18
На хэр сходи, там безкоштовно
Фанат до Шарій Поц Показати IP 12 Березня 2023 18:15
Ти вже там був і нераз, якщо вже так розказуєш!
Хедбенгер до Фанат Показати IP 9 Березня 2023 10:34
Тим часом в Японії пройдуть концерти польського гурту Батюшка, оце вселенського рівня захід
грег Показати IP 10 Березня 2023 16:00
який жах .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus