USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Це не блеф»: Путін заявив про можливість застосування ядерної зброї при загрозі РФ

21 Вересня 2022 10:33
Російський диктатор володимир путін у своєму зверненні до росіян заявив, що захищатиме територіальну цілісність і незалежність рф усіма доступними способами – не виключив і застосування ядерної зброї.

Про це повідомляє УНН.

За словами путіна, західні країни підштовхують Україну до повного розгрому рф і надалі, до позбавлення її суверенних ознак держави. У таких умовах, за словами путіна, росія буде відстоювати свою незалежність.

«Ось пішов і ядерний шантаж. Йдеться не тільки про заохочувані заходом обстріли Запорізької АЕС, а й про висловлювання деяких високопоставлених чиновників НАТО висловлювань щодо можливості допустимості застосування проти росії зброї масового ураження – ядерної зброї. Тим, хто дозволяє собі такі заяви щодо Росії, хочу нагадати, що наша країна також має в своєму розпорядженні різні засоби ураження, а за окремими компонентами – і більш сучасні, ніж у країн НАТО. І в разі загрози територіальній цілісності нашої країни, для захисту росії і нашого народу, ми безумовно використовуємо всі наявні в нашому розпорядженні засоби. Це не блеф. Громадяни росії можуть бути впевнені, територіальна цілісність нашої батьківщини, наша незалежність і свобода – будуть забезпечені. Підкреслю це ще раз: усіма наявними у нас засобами. А ті, хто шантажуватимуть нас ядерною зброєю, повинні знати, що роза вітрів може розвернутися і в інший бік», – заявив путін.

У своєму зверненні путін також оголосив про часткову мобілізацію в РФ з 21 вересня.

Крім того, він доручив забезпечити безпеку «референдумів» у Херсонській, Запорізькій, Донецькій і Луганській областях.

Заявив, що це «історичні землі Новоросії», а рішення перейти до складу Росії «підтримаємо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 21 Вересня 2022 10:55
Окурок оголосив російцям ціну за експлуатацію Криму як суб'єкта кацапської федерації. Тепер ще більше крові, а на додачу потрібно стежити за вітром у верхніх шарах атмосфери. 10 років тому махати аквафрешем в Криму можна було за ціною залізничного квитка, зараз ціною життів. "Величний" імператор сам привів своє цитую "с позволенья сказать, государство" до страху загрози існування

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus