USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центр «Миротворець» заявив, що закриває сервери

10 Грудня 2019 11:04
Центр «Миротворець» заявив, що зупиняє свої сервери, а доступ до даних тимчасово матимуть лише окремі категорії користувачів, йдеться на сайті «Миротворець» за 10 грудня.

«Сьогодні, 10.12.2019, о 18:00 на радість потворам від медіяблятьства, бойовикам та російським найманцям, а також на вимогу деяких об’єктивних обставин ми повністю зупиняємо сервери Миротворця, а саме: сайт myrotvorets.center та всі його дзеркала.

Доступ до відомостей про об’єкти нашого дослідження у розділі Чистилище буде тимчасово забезпечений лише для окремих категорій користувачів на визначеному закритому ресурсі», – йдеться у повідомленні.

«Миротворець» зазначає, що всі інші проекти центру працюватимуть і надалі у відкритому і доступному режимі. Це, зокрема, IDentigraF – система розпізнавання, Myrotvorets news, Радіо «Миротворець».

Причини закриття серверів «Центру Миротворець» не пояснюються.
Довідково:

Центр Миротворець – організація і веб-сайт, що збирає і публікує інформацію про людей і організацій, дії яких, за оцінкою центру «Миротворець», «мають явні ознаки злочинів та правопорушень, і спрямовані на підрив Державного суверенітету та територіальної цілісності України».

Станом на жовтень 2019 року у базі даних «Миротворця» було близько 192 тисяч осіб.

«Миротворець» позиціонує себе як «неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку».

Центр «Миротворець», який складає реєстр тих, кого вважає сепаратистами чи ворогами України, не раз наражався на критику, зокрема, з боку росіян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
й Показати IP 10 Грудня 2019 11:50
нарешті
zlotniy Показати IP 10 Грудня 2019 23:14
Нічого не закривається, провели технічні роботи і далі працюють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus