USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Ці місцеві вибори набагато важливіші, ніж наступні вибори до Верховної Ради», – Ігор Палиця

29 Червня 2020 10:55
Новостворена партія «За майбутнє», яку очолив волинянин Ігор Палиця, має парламентські амбіції та наразі готується до місцевих виборів.

Про це в інтерв’ю телеканалу «Аверс» повідомив народний депутат, лідер партії «За майбутнє», засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця.

«Партія зареєстрована. Я офіційно очолив партію. Вже зареєстрований як керівник партії у Мін’юсті. Ми сьогодні її збираємо, структуруємо, запрошуємо людей, які знають проблеми в регіонах. Це в основному або чинні, або колишні мажоритарники. Ми беремо господарників, аграріїв, лікарів, вчителів. Ми скрізь зараз по Україні формуємо команду», – розповів нардеп.

Читати ще: Ігор Палиця про велику політику, партію «За майбутнє», місцеві вибори та ганебний провал «слуг народу»

«Це не партія Палиці чи інших мажоритарників. Ми намагаємося створити партію, яка буде захищати всіх, починаючи від місцевих жителів мікрорайону, вулиці, села, закінчуючи вирішенням питань республіканського рівня», – додав він.

«Ми будемо формувати команду з тих людей, яких поважають на місцях, які не причетні до кримінальних скандалів, про яких не скажуть, що вони нечесні і хабарники. Для мене не існує партії, у якій була людина. Для мене важливий її імідж і те, що людину поважають», – висловився парламентар.

Читати ще: «Україна – як автомобіль, який на швидкості їде в бетонну стіну, бо за кермом люди, які не вміють керувати», – Ігор Палиця про «Слугу народу»

Водночас Ігор Палиця зізнався, що не хотів йти у велику політику, але рішення було вимушене.

«Зібралися наші мажоритарники і вони поставили умову – що я очолю партію. В партії рішення ухвалюють не одноосібно, а спільно. Є президія, є політрада. Ми запрошуємо дуже сильних і грамотних людей. За кілька тижнів ми представимо тих, хто увійшов у центральні органи партії», – повідомив політик.

«Ці місцеві вибори набагато важливіші, ніж наступні вибори до Верховної Ради, а вони будуть дострокові. Ми сьогодні повинні дати надію людям на місцях», – додав він.

Читати ще: «Палиця поганий, тому що захищає волинян і не дає розкрадати бюджет», – Ігор Палиця про «слуг народу» і «луганський десант»

Також Ігор Палиця наголосив, що на місцеві вибори волинські нардепи йдуть однією командою.

«Ми – це Степан Івахів, Ірина Констанкевич, Ігор Гузь, Вячеслав Рубльов, я. В кожного є свій округ», – зауважив він.

«Завдання партії – набрати 15% голосів мінімум за депутатів обласних рад по всій Україні. Ми повинні заявити про себе, що ми перспективна майбутня парламентська партія, і почати готуватися до перевиборів до Верховної Ради», – наголосив Ігор Палиця.

«Чим швидше нам це вдасться, чим швидше нам повірять люди, тим швидше понизяться податки, тим швидше на полицях магазинів з’являться наші українські продукти харчування, а не польські, іспанські, турецькі, – зауважив він. – Тому що ми хочемо вводити мита, які будуть захищати наш бізнес. Понизяться податки, бо ми хочемо відійти від співпраці з МВФ, який сьогодні забороняє нам це робити. Податки на заплату, ПДВ, податок на прибуток. Хочемо піти шляхом тих країн, які вже розірвали угоди з МВФ, понизили податки і сьогодні мають успішні економіки.

Ми хочемо внести податки на виведений капітал, щоб люди, коли заробляють і вкладають в компанію, не платили податок на прибуток. А якщо отримують дивіденди, платили відповідний податок, як працює цивілізований світ. Але нам сьогодні не дають цього робити наші зовнішні партнери чи друзі, як їх називають. Ми для них – не друзі, а вони для нас – друзі. Так не буває.

Ми йдемо для того, щоб захистити скорочення шкіл, лікарень, щоб збільшити зарплати лікарям, вчителям, а не тільки суддям, прокурорам, НАБУ, СБУ і всім іншим.

Ми йдемо, щоб захистити Волинський край і всіх волинян. І партія «За майбутнє» це зробить. Це не зроблять ні «Слуга народу», ні «Батьківщина», ні партія Порошенка. В них інші цілі. І я дуже сподіваюся, що волиняни нам повірять і підтримають. Щоб ми ні з ким не загравали, одноосібно сформували більшості у всіх місцевих радах. І щоб перед волинянами відповідали ті, кого вони знають.

Партія «За майбутнє» йде для того, щоб не розділяти, а зшивати країну. В Україні всі мають бути однакові і захищені. Ми йдемо, щоб зробити державу економічно сильною», – резюмував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бульба Показати IP 29 Червня 2020 11:24
Вам підтримка гарантована!! 100%!!! Люди мають знати реальні Ваші справи!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus