USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Палиця поганий, тому що захищає волинян і не дає розкрадати бюджет», – Ігор Палиця про «слуг народу» і «луганський десант»

28 Червня 2020 19:32
Луганська команда, яка нині керує Волинською облдержадміністрацією, не здатна ефективно організовувати роботу щодо протидії коронавірусу.

На цьому в інтерв’ю телеканалу «Аверс» наголосив народний депутат, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця.

«Це не їхня вина. Вони не могли нічого зробити поганого і доброго. Вони просто є. Сьогодні президентської вертикалі не існує. Вони є тільки для того, щоб на виборах примушувати вчителів і соціальних працівників голосувати за ту або іншу політичну силу», – заявив нардеп.

Читати ще: Волинська ОДА – серед п'яти найгірших в Україні по протидії COVID-19, – перевірка Кабміну

«Те, що наша місцева «Слуга народу» разом з обласною адміністрацією не бояться місцевого самоврядування, це вони просто не потрапляли до нас в руки. Ми так зі сторони поки дивимося. Тому що вони нам не допомагають ні в чому, але й не заважають. Ми на них просто не звертаємо уваги. Ми – це мажоритарні депутати, обласна рада. Ми самі робимо все. Ми зрозуміли, що з них толку ніякого немає, тому вони не існують для Волині, волинян, для місцевого самоврядування. І те, що вони нас не бояться, я б не кидав таких фраз. За них ще ніхто не брався. А час для цього прийде», – висловився політик.

Читати ще: Ігор Палиця про велику політику, партію «За майбутнє», місцеві вибори та ганебний провал «слуг народу»

Разом з тим Ігор Палиця наголосив, що до місцевих виборів, які відбудуться восени, волинські «слуги народу» не готові.

«Вони не встигають і не встигнуть зробити команду. У них нема команди і вони не розуміють, як це робити і для чого. Зробити для того, щоби продати місця, поки є якийсь рейтинг, заробити гроші – це вони розуміють. А зробити команду, щоб вирішити питання людей, вони не здатні, тому що вони не розуміють, які в людей проблеми», – зауважив парламентар.

«Їм не подобається Палиця. І Порошенку не подобався Палиця. Тому що Палиця не голосує так, як хоче Банкова. Тому що «За майбутнє» не голосує за закони, які проти людей. Палиця поганий, тому що захищає волинян і не дає на Волинь залізти бурштинокопачам з Львівської, Житомирської чи Рівненської областей, не дає розкрадати бюджет. Не дає можливості обласній адміністрації купувати за відкати швидкі допомоги або медичне обладнання. Палиця для них поганий. Але мені все одно. Головне, щоб Палиця був хороший для волинян», – різко висловився нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus