USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Цілу ніч учотирьох жорстоко ґвалтували 16-річну юнку

16 Березня 2012 17:24
Групу юнаків із Любешівського району засудили за зґвалтування неповнолітньої дівчини.

Про це повідомляє газета «Вісник+К».

Під час святкування Дня молоді у селі неподалік кордону із Білоруссю сталася шокуюча подія. На той час шістнадцятирічна Настя (ім’я змінене з етичних міркувань) закінчила дев’ятий клас місцевої школи.

Вона у клубі на дискотеці розважалася у компанії підлітків. У хаті неподалік клубу компанія розпила кілька пляшок вина і знову подалася на танці. Після дискотеки, яка закінчилася близько другої години ночі, четверо хлопців та дві дівчини подалися до тієї ж хати.

Тут підлітки знову пили спиртне, розважалися. Потім інша дівчина з хлопцем покинули компанію. Лишилися на кухні тільки Настя і троє парубків. Заводієм виявився шістнадцятирічний Федір. Спочатку він «по-доброму» спонукав дівчину до сексу, а коли вона відмовилася і після погроз, то покликав на поміч приятелів.

Мордували дівчину до самісінького ранку, так званими і «природними», і «неприродними» способами. А подружка Насті зі своїм кавалером ще й приходили поспостерігати за актом насильства. Незабаром до ґвалтівників долучився і її «кавалер».

Тим часом Настю всю ніч шукав батько. Натрапив на неї біля клубу, коли вже розвиднілося. Вона в сльозах переповіла все, що сталося, назвала прізвища покидьків.

Батько відразу заявив у міліцію, а доньку відвіз на судово-медичну експертизу. Правоохоронці відразу затримали усю четвірку. Серед них виявився й іноземець – громадянин Білорусі, який приїхав погостювати до рідні.

У цій справі відбулося декілька судів, але остаточну крапку поставив Апеляційний. Заводій компанії отримав дев’ять років позбавлення волі, ще двоє – по вісім, а один парубок – 7.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Romanas Показати IP 16 Березня 2012 19:09
Отак, тепер кукуріками стануть!!! Де ж це трапилось?
МиколаЙЧИК Показати IP 16 Березня 2012 19:43
Нехай їх тепер "попитушать" на зоні.Все буде добре в цієї дівчинки, а таких гадів треба стерилізувати.
тиць-здиць до МиколаЙЧИК Показати IP 16 Березня 2012 20:06
Егеж! Дівчину тепер нічим не здивуєш.
мягенька Показати IP 16 Березня 2012 21:26
тепер це бидлоття будуть і природнім і неприроднім способом... а решта спостерігатимуть і радітимуть їх успіхам... все як зробили вони, тільки от дівчині допомогли, а їм вже ніхто і нічого не допоможе...
Валя Котик Показати IP 16 Березня 2012 22:52
але й подружки зараз!!!! Подружку теж треба було наказати. Це не подружка. Оце зараз робиться в світі!!!! Хлопці взагалі вигнивають
Микола Показати IP 16 Березня 2012 22:54
то були всі діти по 16, К...к (її старша сестра вчиться у ВНУ) принесла 6 пляшок самогонки а закусь не взяла. Хотіла сексу але можливо з одним. Пізніше Впяніла, а після груповухи і щоб батько не бив розплакалась... ну і т.д. 100 тис. грн. хотіли К...ки з-під Любешова.
Марина Александрова до Микола Показати IP 17 Березня 2012 13:05
Ось це найбільше схоже на правду! Хай би батько контролював нічне життя своєї гулящої доньки то і сорому не було б.
antikommi Показати IP 17 Березня 2012 00:58
Дискотека, вино, ніч. Лишилися на кухні тільки Настя і троє парубків - O tempora! O mores!
лучанин Показати IP 17 Березня 2012 09:29
Мало дали (пожиттєво)
Romanas Показати IP 17 Березня 2012 13:32
От пацани майте клепку тепер! По п,яні самі ноги роставляють, а на ранок заяву катають! Щось подібне в Маневицькому районі було!
Sergiy84 Показати IP 17 Березня 2012 14:20
Автор статті напевно свічку тримав! Звідки інформація про жорстокість?
Каріна до Sergiy84 Показати IP 17 Березня 2012 15:00
ооо....але і логіка...мабуть працівники міліції розповіли про це? відштовхуючись від показань дівчини?
Олександр Показати IP 17 Березня 2012 16:48
Давно хотів сказати про це, але мовчав. Хлопці - бидло, хто ж сперечається? Звірі, а не люди. А постраждала??? Чом це дівка у 16 років у дві години ночі з кобелями горілку розпиває? Що, вони її на дорозі спіймали, коли додому з роботи йшла? Чи нема її вини? Так, вони думали, що вона не буде проти і, з огляду попередніх годин, мали усі підстави... На жаль, пізно батько про дочку подумав.
))) до Олександр Показати IP 17 Березня 2012 21:58
вот поймают вас три пи...са (а вы не знали, что они геи, и спокойно с ними пили) и всю ночь втроем будут активно иметь вас в анал. ваши комментарии по этому поводу. здесь толковая статья. почитайте, потом возмущайтесь. http://accion-positiva.ucoz.es/publ/stop_rape_o_seksualnom_nasilii/ukraina_obyknovennyj_femicid/3-1-0-68
Наталія до Олександр Показати IP 22 Березня 2012 13:21
У більшості випадків самі дівчата своєю поведінкою спонукають до згвалтування! у 16 років дискотеки, п'янки, нічні гуляння з хлопцями.....Про що думають? А куди батьки дивляться? Яке виховання така і поведінка, а в результаті плачевні наслідки для всіх!
AntiUkr Показати IP 17 Березня 2012 20:49
Символ укр девчат. Выпускный класс в луцке школа №25 города Луцка. "На выпуск не одной девченки" Я перевел на человеческий язык с нецензурщины видеозаписи. Я не очень хороший человек, но пока жалею родителей. Будут оскорбления -выложу видео. А то, что укрдевки прошманьдьовки -факт. За 50 баксов...
Микола Показати IP 17 Березня 2012 22:55
Враховуючи всі обставини справи термін увязнення хлопцям завеликий, проте він не остаточний... про це у квітні поговоримо. Апеляційний суд вперто не бачить помякшуючих обставин для хлопців, бо дядько потерпілої Леонід Трохимович з Харкова впливає на незалежний суд (було 4-5 років стало 8-9). А кому замало хай посидить тиждень.. Щодо вини то винні впершу чергу батьки одних і других, наприклад, мати потерпілої (вчителька в сільській школі)на суді говорить що пити горілку в школі на свята це традиція!! Що хотіти від дочки яка хотіла розваг свято все-таки День молоді. На суді зробили довідку що вона дівчинка а на допиті лікар-гінеколог чиєю печаткою скористались сказала що вперше її бачить і підпис не її і т.д. Щось було але правду на суді вона не хотіла казати, мовчала бо боялась проколотись або була пяна і не памятає.. Правда посередині...
кошмар Показати IP 18 Березня 2012 03:19
это что месячник страшилок? или какое то заказное происшествие по Украине? мальчики,не мучайте девочек! девочки - будьте осторожны!
гість Показати IP 18 Березня 2012 13:10
ото прибуде когутів на "зоні" ))
AntiUkr Показати IP 18 Березня 2012 20:56
"Опытные криминалисты знают, что шумиха в прессе провокует шквал аналогичных преступлений"-Гюнтер Продль. Оторвать яйца не только ублюдкам, но в первую очередь журналюдям которые смакуют подробности и "накручуют" рейтинг.
!! Показати IP 19 Березня 2012 09:09
О времена! О нравы! Підтримую останній коментар, розумію, що не можна все замовчати, але ж смакувати.. Невже в світі не стається нічого доброго?! Відкриваєш сторінку після вихідних - і завити хотеться: вбив, зарізав, згвалтував. Невже людей цікавлять лише кроваві новини? Ну спробуйте проекспериментувати і писати лише хороші новини хоча б тиждень! Як же набридли бруд і кров!
егорка Показати IP 24 Червня 2016 20:49
ех где же был вето время я???
Хохляндия Показати IP 24 Грудня 2018 00:16
коментар було видалено
болт Показати IP 8 Березня 2020 13:16
о в ремена о нравы?))))))))))))))))ты серьезно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus