USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Цілився у шию та обличчя: очевидці – про різанину у Кривому Розі

8 Листопада 2020 23:20
У Кривому Розі Дніпропетровської області перше повідомлення про різника у поліції отримали зі школи. Туди прийшов невідомий чоловік із закривавленим ножем, заявив, що убив трьох людей і сам попросив викликати правоохоронців. Ніж залишив, а сам зник. Коли патрульні вже їхали на цей виклик, їхні рації розривалися. Про порізаних дзвонили десятки людей.

Про це йдеться 8 листопада в сюжеті ТСН.Тижня.

Все сталося на вулиці Стрельникова 7.

«Було отримано повідомлення у радіоефірі про те, що на вулиці Стрельникова 7 було нанесено тілесні ушкодження малолітній дитині», – каже інспектор патрульної поліції Віталій Савченко.

У цьому дворі люди не спали всю ніч. Потерпілі не дочекалися ні поліції, ні швидкої. Двоє чоловіків – 60-річний батько і 30-річний син загинули одразу.

У сусідніх дворах теж лилася кров, а невдовзі почалася паніка.

«Я виглянув у вікно і побачив, як молода людина в капюшоні і масці б’є дівчину в обличчя ножем. Я вибіг, його вже не було. Я побіг у двір і як біг, побачив, що бабуся з закривавленим лицем говорить, що він у дворі. Я побіг за ним і побачив, як він б’є хлопця молодого і чоловіка в шию ножем. Я підбіг до хлопця, у нього з шиї текла кров. Я дав йому маску прикласти до шиї. І, щоб не втратити з поля зору цього злочинця, я побіг за ним далі. Я гнався за ним і кричав людям, щоб вони обходили стороною, бо у нього ніж», – згадує свідок нападу Сергій Биков.

Швидка забрала з вулиць вісьмох порізаних людей – чотирьох жінок, трьох чоловіків і 8-річного хлопчика. Медики кажуть, що загрози для життя потерпілих немає, хоч більшості нападник цілився у шию та обличчя. Наразі у потерпілих стан середньої тяжкості.

Різника затримали. Він одразу ж заявив, що вбити п’ятнадцятьох людей йому наказав голос.

«Особа перебувала в неадекватному стані. Вона кричала. На прості запитання як вас звати і назвіть прізвище, він називався Господь богом, Анубісом. Тобто, він неадекватно сприймав ситуацію. Співробітникам поліції він не погрожував, однак пояснив, що він демонстративно вбив декілька осіб», – повідомив інспектор патрульної поліції Віталій Савченко.

29-річний чоловік у неадекватному стані серед білого дня почав кидатися на перехожих із ножем. Швидка забрала з вулиць вісьмох порізаних людей – чотирьох жінок, трьох чоловіків і 8-річного хлопчика. Медики кажуть, загрози для життя потерпілих немає, хоч більшості нападник цілився у шию та обличчя. Двоє чоловіків не дочекалися ні поліції, ні швидкої – загинули одразу. Різника затримали. Він одразу ж заявив – вбити щонайменше 15 людей наказав йому голос.

Відомо, що чоловіку 29 років, він безробітній, вчився у виші, але покинув, бо не було чим платити. Сусіди кажуть, що нічого підозрілого, а надто агресії, за ним не помічали.

«Я взагалі не можу зрозуміти, що трапилось. Цього ніхто не очікував. Він дуже ввічлива, адекватна, нормальна людина. Все, що я можу вам сказати», – каже сусідка.

Є інформація, що чоловік не пив, не курив. А напередодні не мав вигляду ані тривожного, ані агресивного. Але начебто раніше у нього бували панічні атаки. Розпізнати загрозливі симптоми і хворобу можуть лише фахівці, каже психолог. Треба лише не ігнорувати перші прояви.

Попереду у затриманого психіатрична експертиза. Якщо його визнають осудним, то він сяде на 15 років.

Як повідомлялося раніше, жителю Кривого Рогу, який 7 листопада влаштував різанину на вулиці, внаслідок якої двоє перехожих загинули на місці, а ще восьмеро – зазнали поранень, повідомлено про підозру в умисному вбивстві та замаху на вбивство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
євген Показати IP 9 Листопада 2020 01:00
Знову атошнік? Чи результат реформи супрун?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus